Πέμπτη 29 Σεπτέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Πέμπτη

- Στις 9 π.μ., ο Νίκος Ρεμπάπης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το κτίριο του ΟΤΕ στην Παιανία, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

- Η ΚΟΒ Γιάννουλης Λάρισας διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ, «1922 - Ιμπεριαλιστική Εκστρατεία και Μικρασιατική Καταστροφή», στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μικρασιατών. Την παρουσίαση θα κάνει η Γεωργία Καπέτη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στη Μικρασιατική Καταστροφή. Συμμετέχει και η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης.

Το Σάββατο 1 Οκτώβρη

- Η Τομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, με ομιλητή τον Σπύρο Μαρίνη, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και γγ της ΔΟΕ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ, στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

- Περιοδεία στη Βόνιτσα και στην Κατούνα θα πραγματοποιήσει, επικεφαλής κλιμακίου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής του Κόμματος στον νομό. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 10 π.μ. περιοδεία στη Βόνιτσα. Στις 10.30 π.μ. σύσκεψη στο καφενείο «Σόλωνα». Στις 12 μ. περιοδεία στην Κατούνα και στις 12.30 μ.μ. σύσκεψη στο καφενείο «Αφοί Τραυλοστάθη».

Δευτέρα 3 Οκτώβρη

- Η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ καλεί σε προβολή του ντοκιμαντέρ «Μακρόνησος, μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά» στις 8 μ.μ. στον κινηματογράφο «ΕΛΛΗΝΙΣ» στο Αγρίνιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ