Τρίτη 18 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022 ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Την Παρασκευή απεργούν στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Σε πανελλαδική 24ωρη απεργία προχωρούν την Παρασκευή 21 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» με απόφαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου τους.

Τη μέρα της απεργίας θα γίνει συγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β).

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο γεγονός ότι ενώ προσφέρουν αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους για 20 χρόνια σε συνθήκες διαρκούς ομηρίας με ανανεώσεις συμβάσεων, τώρα που ήρθε η ώρα για την πρόσληψή τους μέσω του ΑΣΕΠ, μια απόφαση της πολιτείας και συγκεκριμένα του ΣτΕ «τινάζει στον αέρα τη μόνιμη διασφάλιση του υπάρχοντος προσωπικού, ενώ η ΚΕΔΕ "σιγοντάρει" τη συνέχιση της ομηρίας μας!».

Στάση εργασίας στις Κτιριακές Υποδομές

Στάση εργασίας (12 μ. - 2 μ.μ.) αύριο, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στις Κτιριακές Υποδομές προβάλλοντας αιτήματα για ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα, των αρμοδιοτήτων και του τεχνικού προσωπικού. Στη διάρκεια της στάσης θα γίνει συγκέντρωση έξω από τα γραφεία των Κτιριακών Υποδομών. Για την προετοιμασία της αυριανής κινητοποίησης θα προχωρήσουν σήμερα σε Γενική Συνέλευση στις 12 μ.

Περιφέρεια Αττικής: Κινητοποίηση για τους συμβασιούχους

Σε μαζική και δυναμική παράσταση διαμαρτυρίας την ώρα της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αύριο, Τετάρτη 19 Οκτώβρη, στις 3.30 μ.μ., (κτίριο Συγγρού 15-17), καλεί τους συμβασιούχους ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ). Στη συνεδρίαση, κάτω από την πίεση του Συλλόγου, θα συζητηθεί «το θέμα της παραμονής των συμβασιούχων συναδέλφων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ