Παρασκευή 28 Οχτώβρη 2022 - Κυριακή 30 Οχτώβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΜΕ
«Οι προβοκάτσιες παραπέρα! Οχι εδώ!»

«Δήλωσε μέλος του ΠΑΜΕ...»: Ετσι παρουσιαζόταν μια είδηση που κυκλοφόρησε την περασμένη Πέμπτη από το ειδησεογραφικό site «nantiareport.gr», το οποίο ασχολείται με αστυνομικά θέματα. Η είδηση αφορούσε έναν συλληφθέντα στον Αγιο Παντελεήμονα, ο οποίος, σύμφωνα πάντα με την «είδηση», σε «τυχαίο έλεγχο» βρέθηκε να έχει διάφορα πολεμοφόδια (σκάγια, μπαρούτι, βενζίνη, μαχαίρια κ.λπ.) και «δήλωσε μέλος του ΠΑΜΕ».

Την προβοκάτσια αυτή κατήγγειλε το ΠΑΜΕ, με ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνοντας σε ειρωνικό τόνο: «Ολοι ξέρουν άλλωστε ότι το ΠΑΜΕ έχει μέλη (!!!) και πως οι συνδικαλιστές των σωματείων που συσπειρώνονται σε αυτό, κυκλοφορούν με εκρηκτικά και μαχαίρια!». Και ξεκαθαρίζει: «Μπροστά στην προσπάθεια ποινικοποίησης και απαγόρευσης των διαδηλώσεων, οι προβοκάτσιες παραπέρα! Οχι εδώ!».

Σημειώνεται ότι το site που διακίνησε την προβοκατόρικη αυτή «είδηση» φέρεται να ανήκει στην αστυνομική συντάκτρια Νάντια Αλεξίου. Στο παρελθόν η ίδια έχει καταθέσει στη δίκη για την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης ομάδας φασιστών σε φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη, και μια σειρά από δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η στάση της ήταν «αθωωτική» για τον φυλακισμένο σήμερα φασίστα Ηλία Κασιδιάρη που ήταν κατηγορούμενος ως εμπλεκόμενος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ