Σάββατο 16 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΡΕΒΕΖΑ
Πήραν τη σκυτάλη και διαδήλωσαν

Με δυναμικό «όχι» απάντησαν χθες οι εργαζόμενοι της Κέρκυρας και της Πρέβεζας στο διάλογο της απάτης και στην ανατροπή των ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων που θέλουν να επιβάλουν η κυβέρνηση και οι συμβιβασμένες ηγεσίες του συνδικαλιστικού κινήματος. Στα συλλαλητήρια που διοργάνωσαν και στις δύο πόλεις οι Συντονιστικές Επιτροπές των Σωματείων, απηύθυναν κάλεσμα αγώνα προς τους εργαζόμενους για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της 3ης Απρίλη. Παράλληλα στη Ναύπακτο το Εργατικό Κέντρο κάλεσε σε συλλαλητήριο την Τρίτη 19 Μάρτη.

Στην Κέρκυρα, η συγκέντρωση έγινε έξω από το Εργατικό Κέντρο και στη συνέχεια ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης, η οποία κατέληξε και πάλι στο Εργατικό Κέντρο. Στη συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο μίλησε η Γ. Μαντζάρου, μέλος της διοίκησης του ΕΚ Κέρκυρας και γραμματέας του σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Στην Πρέβεζα, οι εργαζόμενοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την αίθουσα «Θεοφάνειο», όπου μίλησε ο Χ. Σοπικιώτης, πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων της Πρέβεζας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ