Τρίτη 6 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Κατάστρωμα Α» με τον Γιάννη Κότσιρα

Ο Δ. Κουτσούμπας και ο Ν. Σοφιανός με τον Γ. Κότσιρα

RIZOSPASTIS

Ο Δ. Κουτσούμπας και ο Ν. Σοφιανός με τον Γ. Κότσιρα
Στο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9-11) δίνει ραντεβού φέτος τον χειμώνα ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιάννης Κότσιρας με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α», σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και κείμενα Οδυσσέα Ιωάννου.

Την παράσταση χτες το βράδυ παρακολούθησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συνεχάρη θερμά τον Γ. Κότσιρα και τους άλλους συντελεστές. Ακόμα, την παράσταση παρακολούθησε και ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Γιώργος Γάλλος / Αρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη.

Παίζουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα - ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο), Δήμητρα Μπουλούζου (τραγούδι, βιολί).

Για λίγες παραστάσεις κάθε Δευτέρα στις 21.00.


RIZOSPASTIS

Προπώληση εισιτηρίων στο www.ticketservices.gr και στο τηλέφωνο: 2107234567.


Με τον Οδυσσέα Ιωάννου

RIZOSPASTIS

Με τον Οδυσσέα Ιωάννου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ