Παρασκευή 23 Δεκέμβρη 2022 - Κυριακή 25 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ
Εκθέσεις βιβλίου από Κομματικές Οργανώσεις

Συνεχίζονται οι εκθέσεις με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής», στο πλαίσιο της Γιορτής Βιβλίου που οργανώνει έως τις 30 Δεκέμβρη η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγιος Νικόλαος») όπως και στα γραφεία του Κόμματος στην οδό Κολωνού 3 (πλησίον Ομόνοιας) εκτίθενται και είναι διαθέσιμοι δεκάδες τίτλοι, με τους επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν και να επιλέξουν από πολλές κατηγορίες.

Οι εκθέσεις θα λειτουργήσουν μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη και έπειτα, από την Τρίτη 27 μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.

Επίσης, οι Οργανώσεις Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν έκθεση βιβλίου στο Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ «Τραβέρσο» (Φίλωνος 9, Πειραιάς). Θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. και από Τρίτη 27 έως Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Εκθεση βιβλίου μέχρι την Παρασκευή 23 Δεκέμβρη, από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ., διοργανώνουν οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Βορειοδυτική Αθήνα στη Νέα Ιωνία, στα γραφεία της ΤΕ Βορειοδυτικής Αθήνας του ΚΚΕ (Μεσολογγίου 48). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμη την προβολή παιδικής ταινίας την Παρασκευή στις 7 μ.μ.

Παρόμοιες εκθέσεις βιβλίου διοργανώνουν στα γραφεία τους μέχρι τις 10 Γενάρη η ΤΟ Καρδίτσας και η ΤΟ Λάρισας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ