Πέμπτη 29 Δεκέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνεχίζονται οι εκθέσεις βιβλίου από Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ

Εως αύριο, Παρασκευή 30 Δεκέμβρη, 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ., θα λειτουργούν οι εκθέσεις με εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» στο πλαίσιο της Γιορτής Βιβλίου που οργανώνει η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

Στην έδρα της ΚΟ Αττικής (Αχαρνών 241, σταθμός ΗΣΑΠ «Αγιος Νικόλαος») όπως και στα γραφεία του Κόμματος στην οδό Κολωνού 3 (πλησίον Ομόνοιας) εκτίθενται και είναι διαθέσιμοι δεκάδες τίτλοι, με τους επισκέπτες να μπορούν να περιηγηθούν και να επιλέξουν από πολλές κατηγορίες.

Επίσης έως αύριο θα λειτουργεί η έκθεση βιβλίου των Οργανώσεων Πειραιά του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Πολιτιστικό Στέκι Πειραιά της ΚΝΕ «Τραβέρσο» (Φίλωνος 9, Πειραιάς). Η έκθεση λειτουργεί από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Παράλληλα συνεχίζονται οι εκθέσεις βιβλίου στη Θεσσαλία. Πιο συγκεκριμένα:

Στη Λάρισα, η έκθεση φιλοξενείται και φέτος στα γραφεία της Οργάνωσης και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Γενάρη. Οι ώρες λειτουργίας είναι: Από 10.30 π.μ. έως 1 μ.μ. και από 6.30 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Στον Βόλο, η έκθεση φιλοξενείται στα γραφεία της ΚΟ Μαγνησίας. Η έκθεση θα λειτουργήσει σήμερα, την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Γενάρη, από 6.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ.

Εκθεση βιβλίου λειτουργεί στα γραφεία της ΚΟ Καρδίτσας μέχρι τις 10 Γενάρη.

Στα Τρίκαλα, πραγματοποιήθηκε διήμερη έκθεση στη «Σουίτα art cafe», ενώ χτες έγινε παιδική γιορτή και παρουσιάστηκαν θέατρο σκιών με τον Κοσμά Παναγιώκα και η έκδοση της «Σύγχρονης Εποχής» «Aνακαλύπτοντας τα ίχνη ενός ξεριζωμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ