Παρασκευή 22 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Τεράστιες ευθύνες σ' όσους στηρίζουν την κυβέρνηση

Κάλεσμα για ακόμα πιο αποφασιστική συμμετοχή στην απεργία της 3ης Απρίλη

Να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 3 του Απρίλη καλεί τους εργαζόμενους το ΠΑΜΕ, τονίζοντας ότι με τον αγώνα τους μπορούν να βάλουν φραγμό στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Οι προσδοκίες που σκόπιμα καλλιεργούσαν οι συμβιβασμένες ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ περί "τριμερούς χρηματοδότησης" στο Ασφαλιστικό αποδείχτηκαν κοροϊδία.

Η κυβέρνηση εξέφρασε για μια ακόμα φορά σταθερά την απόφασή της να περάσει τα αντιασφαλιστικά μέτρα, να πληρώσουν οι εργαζόμενοι, απαλλάσσοντας παραπέρα το κράτος και τους εργοδότες από κάθε υποχρέωση για την κοινωνική ασφάλιση. Και όλα αυτά τη στιγμή που τα χρέη τους φθάνουν στο ύψος των 29 τρισεκατομμυρίων, παρά το ότι η "τριμερής χρηματοδότηση" ήταν θεσμοθετημένη - νομοθετημένη.

Τεράστιες ευθύνες έχουν οι παρατάξεις ΔΑΚΕ και "Αυτόνομη Παρέμβαση" του ΣΥΝ, γιατί με συνέπεια στηρίζουν τον κυβερνητικό συνδικαλισμό της ΠΑΣΚΕ σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και όλοι μαζί την κυβέρνηση για να περάσει τα αντιασφαλιστικά αντεργατικά της μέτρα.

Το ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους αποφασιστικά να δώσουν τη μάχη για την επιτυχία της απεργίας στις 3 του Απρίλη.

Με τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι μπορούν να βάλουν φραγμό στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης.

Και να απαιτήσουν αιτήματα που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ