Τρίτη 17 Γενάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Να σταματήσουν οι απαράδεκτες πολυήμερες διακοπές νερού

Μεγάλο πρόβλημα στο νησί με αφορμή ...τον προγραμματισμό συντήρησης του δικτύου

Να σταματήσουν οι απαράδεκτες πολυήμερες διακοπές νερού, που ξεκίνησαν με αφορμή μια μικρή προγραμματισμένη συντήρηση του δικτύου, η οποία είχε ως «αποτέλεσμα» το σταμάτημα της υδροδότησης στην πόλη αλλά και σε άλλες περιοχές, απαιτεί η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζακύνθου.

«Οι συγκεκριμένες εργασίες θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν και οι συμπολίτες μας να μη μένουν χωρίς νερό για τόσο μεγάλα διαστήματα, εξαναγκαζόμενοι να αγοράζουν νερό από ιδιώτες», σημειώνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και αναδεικνύουν ότι πρόκειται για συνέχεια του προβλήματος με την ελλιπέστατη υδροδότηση όλο τον χρόνο, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, με στόχο να «εκπαιδεύσουν» τον λαό «να συμβιβαστεί με αυτήν την κατάσταση, να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, να χρυσοπληρώνει για να έχει τα αυτονόητα το 2023».

Για την κακή κατάσταση του δικτύου αλλά και την κάκιστη ποιότητα του νερού, η «Λαϊκή Συσπείρωση» τονίζει ότι πρόκειται για «αποτελέσματα της πολιτικής που έχει μετατρέψει το νερό από κοινωνικό αγαθό σε εμπόρευμα. Πολιτική που τη στηρίζουν με συνέπεια, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, οι δυνάμεις της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ», προσθέτοντας ότι η δημοτική αρχή όχι μόνο υλοποιεί τη συγκεκριμένη πολιτική αλλά και δείχνει «περίσσια αδιαφορία για αυτήν τη δοκιμασία που υποβάλλει σε μεγάλη μερίδα των ζακυνθινών νοικοκυριών».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζακύνθου απαιτεί να μη μείνει καμία λαϊκή οικογένεια, κανένας βιοπαλαιστής και επαγγελματίας χωρίς νερό και άμεσα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης χωρίς περαιτέρω ταλαιπωρία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ