Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
Απαράδεκτη η αποδοχή χορηγίας από τη «Μαλαματίνα» στον δήμο

Την απαράδεκτη αποδοχή της χορηγίας που κάνει η εργοδοσία της «Μαλαματίνα» στον δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης από τη δημοτική αρχή καταγγέλλει η «Λαϊκή Συσπείρωση», τονίζοντας ότι στην ουσία πρόκειται για πράξη υπονόμευσης του πολύμηνου αγώνα των απεργών, που παλεύουν για ανάκληση των απολύσεων, επαναλειτουργία του τμήματος διακίνησης και υπογραφή ΣΣΕ.

Η χορηγία γίνεται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς. Οπως σημειώνουν οι εκλεγμένοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης», «η δημοτική αρχή, που πρόσκειται στη ΝΔ, για άλλη μια φορά βρίσκεται απέναντι από τους εργαζόμενους. Με τη στάση της υπονομεύει τον αγώνα των απεργών, την ώρα που συνολικά οι κάτοικοι των δυτικών συνοικιών και όλης της πόλης στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα των απεργών, ηθικά και υλικά. Η δημοτική αρχή μάλιστα δεν ενημέρωσε επίσημα για το ζήτημα της χορηγίας ούτε την Οικονομική Επιτροπή του δήμου ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο! Αλλά αρκέστηκε σε μια απλή ενημέρωση, κατόπιν σχετικής ερώτησης που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο (13/2/2023), υπερασπιζόμενη για ακόμα μια φορά τη θέση της να δέχεται χορηγίες από επιχειρήσεις, όπως αυτή της "Μαλαματίνα" ή των ΕΛΠΕ».

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αμπελοκήπων - Μενεμένης εκφράζει τη συμπαράστασή της στον δίκαιο αγώνα των απεργών της «Μαλαματίνα», οι οποίοι βρίσκονται σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις από τον Αύγουστο του 2022. Και καλεί έστω και τώρα τη διοίκηση του δήμου να απαρνηθεί τη χορηγία της «Μαλαματίνα», με την οποία αναζητά άλλοθι για το ότι πετά στον δρόμο τους εργαζόμενους, όπως και για τον απεργοσπαστικό μηχανισμό που έχει στήσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ