Σάββατο 18 Φλεβάρη 2023 - Κυριακή 19 Φλεβάρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Εκδηλώσεις, συσκέψεις και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σάββατο 18 Φλεβάρη

- Η ΤΕ Χανίων με θέμα «Βάσεις, ΝΑΤΟ, ΕΕ και εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, μόνο προστασία δεν παρέχουν στον λαό», στις 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, με ομιλητή τον Θανάση Παφίλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

- Η ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στις 7.30 μ.μ. στην κάτω αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου στο Αργοστόλι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Ντουνιαδάκης, υποναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ε.α., υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ.

- Η ΚΟΒ Γόννων Λάρισας στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο Γόννων, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή νομού Λάρισας.

- Η ΚΟ Ημαθίας καλεί σε συγκέντρωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην Ημαθία. Θα γίνει στο «Cafe Belunga» στη Βέροια, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η ΤΕ Αρτας στις 11.30 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αρτας, με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας. Θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων του νομού.

- Η ΚΟΒ Ραχών Ικαρίας στις 7 μ.μ. στον Χριστό Ραχών (αίθουσα Πολιτιστικού Συλλόγου). Θα μιλήσουν οι: Λεωνίδας Βαρδαρός και Βαγγέλης Μαρούπας.

- Οι ΚΟ Ελασσόνας διοργανώνουν εκδήλωση στο Ζάννειο Μορφωτικό Κέντρο στο Λιβάδι για τα 80 χρόνια από τη μάχη του Λιβαδίου. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αβρανάς, Γραμματέας της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής.

- Η ΚΟΒ Αταλάντης στις 6.30 μ.μ. στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης. Θα μιλήσουν ο Παναγιώτης Πολίτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας, και ο Θωμάς Καρατράντος, μέλος της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 19 Φλεβάρη

- Η ΤΕ Λευκάδας στις 11 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο παλιό Δημαρχείο στο Νυδρί. Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Βεροιώτης, υποψήφιος βουλευτής και μέλος της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας.

- Η ΤΕ Γρεβενών στις 12 μ. στο δημαρχείο Δεσκάτης. Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- H ΤΟ Χαλκιδικής στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Πολυγύρου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Βλάχος, Γραμματέας της ΤΕ Χαλκιδικής. Θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ στον νομό.

- Η ΚΟΒ Συκουρίου Λάρισας στις 6 μ.μ. στο δημαρχείο Συκουρίου, με ομιλήτρια την Μαρία Κωστή, υποψήφια βουλευτή νομού Λάρισας.

Δευτέρα 20 Φλεβάρη

- Οι ΚΟ Ν. Ιωνίας Αττικής στις 6.30 μ.μ., στο ΚΕΠ (Π. Ιωακείμ 4, δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ Ν. Ιωνίας) με θέμα την αντισεισμική θωράκιση των σχολείων της πόλης. Θα μιλήσουν ο Πέτρος Αλέπης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα και η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ του ΚΚΕ και μέλος της αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ