Τετάρτη 27 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Την Παρασκευή αποφασίζουν οι καθηγητές

Την Παρασκευή 29 Μάρτη αποφασίζουν οι καθηγητές για την πορεία των κινητοποιήσεών τους στη Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ που πραγματοποιείται στην Αθήνα. Υπενθυμίζεται ότι η πλειοψηφία στο ΔΣ της ΟΛΜΕ απευθύνεται στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ, οι οποίες πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, με πρόταση για απεργία στις 11 και 12 του Απρίλη με διεκδικητικό πλαίσιο που ουσιαστικά προτάσσει οικονομικά αιτήματα.

Η ΕΣΑΚ ΔΕΕ απευθύνεται στους καθηγητές με πρόταση πέντε σημείων, προτάσσοντας τα ασφαλιστικά ζητήματα και την ανάγκη συντονισμού με τους υπόλοιπους εργαζόμενους, ενώ το πρόγραμμα δράσης που προτείνει η ΕΣΑΚ ΔΕΕ περιλαμβάνει 24ωρες απεργίες στις 3 του Απρίλη και στις 11 του Απρίλη.

Στο μεταξύ, το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων και Συνδικαλιστών Εκπαιδευτικών απευθύνει κάλεσμα στις ΕΛΜΕ και στους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Λεκανοπεδίου να αποφασίσουν άμεσα στάση εργασίας για την Τετάρτη 3 του Απρίλη, συμμετέχοντας στην απεργία που πραγματοποιούν εργατικά συνδικάτα ενάντια στα αντιασφαλιστικά μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ