Σάββατο 30 Μάρτη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ
«Το σεξ και η Λουσία»

Η Λουσία είναι μια νεαρή σερβιτόρα σε ρεστοράν της Μαδρίτης. Ο χωρισμός της από τον φίλο της Λορέντζο μετά από μακροχρόνιο δεσμό θα την οδηγήσει ασυνείδητα σε ένα απομονωμένο νησί της Μεσογείου. Εκεί κυκλωμένη από μυσταγωγική ηρεμία, φρέσκο αέρα και ζαλιστικό ήλιο, η γλυκιά Λουσία θα αρχίσει να ανακαλεί τις πιο ανεξιχνίαστες πτυχές της σχέσης τους.

Ο Χούλιο Μέντεμ, μετά τους «Εραστές του αρκτικού κύκλου», επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στο ψυχολογικό πορτρέτο μιας νεαρής γυναίκας, στήνοντας παράλληλα ένα εγκεφαλικό παιχνίδι γύρω από τον έρωτα και αυτού που λέγεται σεξ. Με εξαιρετική μαεστρία ο Χούλιο Μέντεμ εξερευνά το αρσενικό και το θηλυκό. Δίνοντας μια λυρική μορφή, ανακαλύπτει αθέατες πλευρές της σεξουαλικότητας.

Σεναριακά «Το σεξ και η Λουσία» ταλαντεύεται συνεχώς ανάμεσα στην πραγματικότητα και το όνειρο και ίσως να μας μπερδεύει λίγο, αλλά σίγουρα θα μας ταξιδέψει και θα μας προβληματίσει ευχάριστα.

«Lucia y el sexo». Παραγωγή 2001. Σκηνοθεσία: Χούλιο Μέντεμ. Πρωταγωνιστούν: Τριστάν Ουγιόα, Παθ Βέγα, Νάγια Νίμρι, Χαβιέρ Καμάρα, Σίλβια Γιάνος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ