Τετάρτη 15 Μάρτη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΣ
Ακόμα πιο ενισχυμένο το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-Σ

Ακόμα πιο ενισχυμένο σε ποσοστό, ψήφους και έδρες βγήκε το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-Σ, που συγκροτούν οι συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και το οποίο έτσι κι αλλιώς είχε την απόλυτη πλειοψηφία και στην προηγούμενη θητεία, από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας.

Η ΕΣΑΚ-Σ σε ανακοίνωσή της ευχαριστεί τους εργαζόμενους, «που παρά τις επιφυλάξεις ή τους επιμέρους ενδοιασμούς, έκαναν το βήμα να στηρίξουν τα ψηφοδέλτιά μας, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλαμε την τελευταία τριετία, κόντρα και ενάντια σε όλες τις δυσκολίες». Και χαιρετίζει όλους τους εργαζόμενους «που με την αυξημένη συμμετοχή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στην ενίσχυση του κύρους και της επιρροής του Συλλόγου».

Για την ανάδειξη νέου ΔΣ η ΕΣΑΚ-Σ πήρε 166 ψήφους και 6 έδρες (από 127 ψήφους και 5 έδρες), η ΔΑΚΕ 41 ψήφους και 1 έδρα (από 74 ψήφους και 3 έδρες), η ΑΡΕΝ 41 ψήφους και 1 έδρα (από 35 ψήφους και 1 έδρα), η «Ενωτική Κίνηση» 20 ψήφους και 1 έδρα (από 10 ψήφους και καμία έδρα) και η «Συμμετοχή» 15 ψήφους και καμία έδρα (στις προηγούμενες αρχαιρεσίες δεν είχε κατεβάσει ψηφοδέλτιο).

Ακόμα, για αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία η ΕΣΑΚ-Σ ανέδειξε 9 αντιπροσώπους (από 7), η ΔΑΚΕ 2 (από 4), η ΑΡΕΝ 2 (από 1) και η «Ενωτική Κίνηση» 1 (δεν είχε).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ