Πέμπτη 6 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πολύμορφη δραστηριότητα σωματείων μπροστά στην Πρωτομαγιά

Με εξορμήσεις στους χώρους δουλειάς και τις γειτονιές, με περιοδείες, εκδηλώσεις, συσκέψεις και άλλες πρωτοβουλίες, τα εργατικά σωματεία σε όλη τη χώρα συνεχίζουν την προετοιμασία των Πρωτομαγιάτικων συγκεντρώσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση - συναυλία των εργατικών σωματείων του Ηρακλείου Κρήτης στην πλ. Ελευθερίας, ανανεώνοντας το αγωνιστικό ραντεβού για την Πρωτομαγιά, στις 10 π.μ., επίσης στην πλατεία Ελευθερίας. Στο Ρέθυμνο, πρωτοβάθμια σωματεία καλούν σε συναυλία διεκδίκησης σήμερα στις 7 μ.μ., στην πλατεία Μικρασιατών.

Στη Λάρισα, το Σάββατο 8 Απρίλη θα γίνει συναυλία με το έργο «Επιτάφιος» των Γ. Ρίτσου - Μ. Θεοδωράκη, από τη Χορωδία του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Μάλιστα, το Εργατικό Κέντρο, με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το έγκλημα των Τεμπών, καλεί σε συμβολική εκδήλωση τιμής και μνήμης τη Δευτέρα 10 Απρίλη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία μπροστά από τον σταθμό του ΟΣΕ.

Στα Τρίκαλα, σύσκεψη σήμερα στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Σήμερα διαδηλώνουν οι συνταξιούχοι στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα, Πέμπτη, στις 10.30 το πρωί, στο Αγαλμα Βενιζέλου, οργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας τον αγώνα για αυξήσεις στις συντάξεις.

Δράσεις για την Υγεία

Σε συγκέντρωση καλεί αύριο, Παρασκευή, η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΙΝΔΥΜ) στην πλατεία Αιμιλιανού στα Γρεβενά, διεκδικώντας την άμεση στελέχωση του Νοσοκομείου με μόνιμο προσωπικό.

Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνουν το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης και η ΕΙΝΔΥΜ στην κινητοποίηση που οργανώνουν στο Κέντρο Υγείας Σερβίων οι δήμοι Σερβίων και Βελβεντού, αύριο, Παρασκευή 7 Απρίλη, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ