Σάββατο 6 Μάη 2023 - Κυριακή 7 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 6 Μάη

-- Στις 11 π.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και εκ νέου υποψήφιος, θα μιλήσει στο cafe Αφών Τραυλοστάθη στην Κατούνα. Θα χαιρετίσει ο Νώντας Μωραΐτης, υποψήφιος δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11.30 π.μ. οι ΚΟ Ζωγράφου καλούν στην πλατεία Μάχης της Κρήτης (Καγγέλη). Θα μιλήσει ο Ανδρέας Καραβίδας, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 5.30 μ.μ. η Τομεακή Οργάνωση Εκπαιδευτικών καλεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου της ΠΕΚΑΜ. Θα μιλήσει η Στέλλα Βαλαβάνη, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6 μ.μ. η ΚΟ «Vodafone» καλεί στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 33). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 6.30 μ.μ. οι ΚΟ Γαλατσίου καλούν στο cafe «Καμίνι» (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36). Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά, υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Μενιδίου καλεί σε σύσκεψη με νέους της περιοχής, στο Στέκι της ΚΝΕ στο Μενίδι. Θα μιλήσει ο Πέτρος Καράμπελας, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ρέντη καλεί στην κεντρική πλατεία του Ρέντη. Θα μιλήσει ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Ζεφυρίου καλεί στο Πάρκο «Κ. Λιάρος» στο Ζεφύρι. Θα μιλήσει η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής Δυτικής Αττικής.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Αγίου Ελευθερίου καλεί στο Πάρκο Θεοφιλά & Ζαφειροπούλου (Αγιος Ελευθέριος). Θα μιλήσει ο Χάρης Βουρδουμπάς, υποψήφιος βουλευτής Α' Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης συγκέντρωση όπου θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αθωνος συγκέντρωση με αυτοαπασχολούμενους. Θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ, και θα χαιρετίσει ο Φίλιππος Μπαντής, υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στα Κύθηρα, στο καφενείο «Ο Πλάτανος», θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Κοτέας, υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά.

-- Στις 8 μ.μ. ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην Καλλιθέα, στην πλατεία Κύπρου.

-- Στις 8 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας καλεί σε εκδήλωση για την αγροτική παραγωγή, στο αμφιθέατρο του Γυμνασίου Ποδοχωρίου. Θα μιλήσουν ο Ρίζος Μαρούδας, υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, και ο Μιχάλης Διαμαντόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8.30 μ.μ. στην παραλία Ν. Αρτάκης θα μιλήσει ο Γιάννης Τζαβάρας, υποψήφιος βουλευτής Εύβοιας.

-- Στις 8.30 μ.μ. ο Νίκος Παπαναστάσης θα μιλήσει σε συγκέντρωση της ΚΟ Ξηρομέρου, στο καφέ «Μπουκουβάλας» στην παραλία Αστακού. Θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Κομπλίτσης, υποψήφιος δήμαρχος Ξηρομέρου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης στο Ληξούρι (κεντρική πλατεία) θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ.

Κυριακή 7 Μάη

-- Στις 10 π.μ. ο Βαγγέλης Σίμος, υποψήφιος βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πετρούπολης, θα μιλήσει σε σύσκεψη συνταξιούχων στο Β' ΚΑΠΗ Πετρούπολης (Δωδεκανήσου 78).

-- Στις 11 π.μ. η ΤΟ ΕΒΕ καλεί στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, ΗΣΑΠ «Βικτώρια»). Θα μιλήσει η Βιβή Δάγκα, υποψήφια βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθήνας.

-- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση φίλους και μέλη της ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σερετάκης, υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθήνας και υποψήφιος δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- Στις 11 π.μ. η ΚΟ Ανω Κορυδαλλού καλεί στο 6ο ΚΑΠΗ Κορυδαλλού. Θα μιλήσει ο Μάκης Τσελέντης, υποψήφιος βουλευτής Β' Πειραιά.

-- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ Κάτω Ιλίου καλεί στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής (τέρμα λεωφορείου). Θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 11.30 π.μ. η ΚΟ ΕΒΕ Εστίασης καλεί στο καφενείο «Η Μουριά» (Χαρ. Τρικούπη 87 και Καλλιδρομίου, Εξάρχεια). Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, βουλευτής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του Κόμματος.

-- Στις 7 μ.μ. η ΚΟ Γλυφάδας καλεί στην πλατεία Αγίου Τρύφωνα. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. η ΤΟ Εκπαιδευτικών Αττικής καλεί στην αίθουσα συναυλιών «Arch Club Live Stage» (Ελασιδών 6, Αθήνα), σε εκδήλωση με θέμα «Συζητάμε με το ΚΚΕ για το πώς θα σπάσουμε τον φαύλο κύκλο της βίας! Για να βαδίσουμε στον δρόμο της ανατροπής της γυναικείας ανισοτιμίας!». Θα μιλήσουν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας, και η Σεμίνα Διγενή, υποψήφια βουλευτής Νότιου Τομέα Αθήνας.

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Λαυρεωτικής και Σαρωνικού καλούν στην πλατεία Λαυρίου (Αγαλμα Μεταλλωρύχων). Θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, ενώ θα χαιρετίσουν οι Βάλσαμος Συρίγος και Μάης Μέντης, υποψήφιοι βουλευτές Ανατολικής Αττικής, και ο Γιάννης Ανανιάδης, υποψήφιος δήμαρχος Λαυρεωτικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

-- Στις 7 μ.μ. οι ΚΟ Μπραχαμίου καλούν σε εκδήλωση - συζήτηση για τη σχολική στέγη, στο Πάρκο Οικογένειας. Θα μιλήσει η Εύη Γεωργιάδου, μέλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της ΚΕ, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει η Στέλλα Βαλαβάνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ