Σάββατο 13 Μάη 2023 - Κυριακή 14 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σάββατο 13 Μάη

-- 10.30 π.μ., στο αναψυκτήριο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ψυχικού, ο Κ. Παπασωτηρίου, υποψήφιος Βόρειου Τομέα Αθήνας.

- 12 μ., στην πλατεία των Εργατικών Κατοικιών Εγλυκάδας, στην Πάτρα, ο Ν. Καραθανασόπουλος, υπ. Αχαΐας.

- 5 μ.μ., σε σύσκεψη - συζήτηση με τους γονείς Καλλιτεχνικών και Μουσικών Σχολείων Αττικής, στο μαγαζί «Παλιά Πλατεία» (ΗΣΑΠ «Ανω Πατήσια»), ο Β. Παρασκευόπουλος, υπ. στον Βόρειο Τομέα και η Κ. Μαργαρίτη, υπ. Α' Αθήνας.

- 6.30 μ.μ., στο μαγαζί «ΤΟ ΤΕΝΤΖΕΡΟ» (Πλαστήρα 12 Βούλα), με τον Θ. Χιώνη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- 7 μ.μ., στην πλατεία Αναλήψεως στα Βριλήσσια, με τη Β. Πλατανιά, υπ. βουλευτή Βόρειου Τομέα. Θα χαιρετίσει ο Κ. Γουλιάμος, υπ. Βόρειου Τομέα.

- 7 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο Μετρό Νίκαιας, σε σύσκεψη με θέμα: «Νεανική βία - Βullying - Ρατσιστικές επιθέσεις» ο Π. Κατηφές υπ. Β' Πειραιά και υπ. δήμαρχος Νίκαιας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η Αφρ. Μπόμπολη, υπ. στον Δυτικό Τομέα.

- 7 μ.μ. στο εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, σε σύσκεψη νεολαίας, ο Β. Πύρρος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

- 7 μ.μ., στην Πλατεία Ηρώων (Αγάλματα) στη Σαλαμίνα, σε εκδήλωση για την πυροπροστασία, ο Κ. Γιαννάκος, υπ. Επικράτειας και η Στ. Παπαοικονόμου, υπ. στη Β' Πειραιά. Θα χαιρετίσουν ο Αν. Τσουκαράκης, υπ. στη Β' Πειραιά, και η Μ. Παπαελευθερίου, υπ. δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- 7 μ.μ. η ΚΟ Σύρου στο ξενοδοχείο «ΔΙΟΓΕΝΗΣ».

- 7.30 μ.μ., στα Ferry Boat στη Σκάλα, ο Β. Συρίγος, υπ. Ανατολικής Αττικής. Θα χαιρετίσει ο Β. Χριστοφόρου, υπ. Ανατολικής Αττικής.

- 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Πρόνοιας και η ΚΟ Γονιών και ΑμεΑ Δυτικών Συνοικιών στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Περιστερίου (Εθνικής Αντιστάσεως 33) με τους Αλ. Τσιρογιάννη, υπ. στον Δυτικό Τομέα, Γ. Κουρή, υπ. στον Βόρειο Τομέα, Χάρη Χουρδάκη, υποψήφιο στην Α' Αθήνας.

- 7.30 μ.μ., στην πλατεία Λυτάρα στα Μέγαρα με τον Κ. Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιο Δυτικής Αττικής, και την Αλ. Μενιδιάτη, υπ. βουλευτή στη Δυτική Αττική.

- 7.30 μ.μ., στην Πλ. Αρη Βελουχιώτη Αγίου Δημητρίου, ο Θ. Γκιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Γ. Δήμου, υπ. στον Νότιο Τομέα, υπ. δήμαρχος Αγίου Δημητρίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η Σ. Διγενή, υπ. στον Νότιο Τομέα.

- 7.30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μενιδίου. Θα μιλήσουν ο Γ. Γκιόκας, υπ. Ανατολικής Αττικής, και οι υποψήφιοι βουλευτές Επικρατείας, Κ. Γιαννάκος, Δυτικής Αττικής Γ. Αγγελοπούλου και Ξ. Κόχυλα.

- 7.30 μ.μ. ο Θ. Κολιζέρας υπ. βουλευτής Αργολίδας του ΚΚΕ, στην καφετέρια του Σχοινά στα Φίχτια. Θα χαιρετίσει η Ν. Μπαβελή, υπ. δήμαρχος Αργους-Μυκηνών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- 8 μ.μ. οι ΚΟ Χαϊδαρίου διοργανώνουν γλέντι στο Εκλογικό Κέντρο του Κόμματος (πεζόδρομος Καραϊσκάκη). Θα χαιρετίσει ο υπ. Μ. Σελέκος.

- 8 μ.μ ο Στ. Τσικριτσής, υπ. Λάρισας και ο Ρίζος Μαρούδας, υπ. Επικρατείας σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου.

- 8.30 μ.μ., η ΤΟ Επισιτισμού - Τουρισμού Αττικής διοργανώνουν γλέντι με ζωντανή μουσική στα Ξύλινα της Καισαριανής. Θα χαιρετίσουν ο Χρ. Κατσώτης, υπ. στον Νότιο Τομέα, και ο Γ. Στεφανάκης, υπ. Επικρατείας.

Κυριακή 14 Μάη

- 11 π.μ., η ΚΟ Πεντέλης στο Ηρώο Εκτελεσμένων στην Πλατεία Χαραυγής - Παλαιά Πεντέλη για τους πέντε εκτελεσμένους Πεντελιώτες κομμουνιστές την Πρωτομαγιά του 1944 στην Καισαριανή. Θα μιλήσει ο Αλ. Περράκης, υπ. του Βόρειου Τομέα.

- 11 π.μ. ο Γ. Λαμπρούλης, υπ. Λάρισας στην πλατεία της Νίκαιας.

- 11 π.μ. ο Ρ. Μαρούδας, υπ. Επικρατείας και η Μαρία Κωστή, υπ. Λάρισας, σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Γόννων.

- 11 π.μ ο Θ. Αθανασιάδης, υπ. Λάρισας στη Χάλκη, στο καφενείο Χατζηκωνσταντίνου.

- 11 π.μ. η Αγγ. Ξυδία, υπ. βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη στην Κρήνη της Πάτρας, στο καφενείο του χωριού.

- 11 π.μ. ο Μ. Αραβανής στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Θέρμου. Θα χαιρετίσει ο Λάκης Μπουγάς, υπ. δήμαρχος Θέρμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- 11.30 π.μ., στην Πλατεία Γκύζη ο Ν. Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, υπ. δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα χαιρετίσουν η Κ. Κούνεβα και ο Γ. Παπακωνσταντίνου, υπ. βουλευτές στην Α' Αθήνας.

- 12 μ., στην κεντρική πλατεία Μάνδρας (Χατζημήτρου). Θα μιλήσουν ο Κ. Παπασταύρου και ο Μπάμπης Θεοδώρου, υπ. στη Δυτική Αττική.

- 6.30 μ.μ. Ο Θ. Κολιζέρας, στο Κρανίδι, στην κάτω πλατεία. Θα χαιρετίσει ο Βασίλης Σαράντος, υπ. δήμαρχος Ερμιονίδος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- 7.30 μ.μ., στην Αίγινα, στην Παλαιά Προβλήτα, ο Ν. Αμπατιέλος, υπ. στην Α' Πειραιά. Θα χαιρετίσουν η Δ. Σταματέλου, υπ. στην Α' Πειραιά και ο Π. Ηλίας, υπ. δήμαρχος Αίγινας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

- 8 μ.μ., στο εκλογικό περίπτερο στην Αγία Μαρίνα, η Σεμίνα Διγενή, υπ. στον Νότιο Τομέα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ