Τετάρτη 24 Μάη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Για τους κατοίκους του εξωτερικού

Στις νέες εκλογές που θα γίνουν στην Ελλάδα στις 25 Ιούνη, θα ψηφίσουν ξανά και οι κάτοικοι εξωτερικού που έχουν ήδη εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους κατοίκων εξωτερικού. Η ψηφοφορία στο εξωτερικό θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα, κατά πάσα πιθανότητα μία μέρα πριν, δηλαδή στις 24 Ιούνη.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν κάποιος εκλογέας, που έχει ήδη εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εξωτερικού, θέλει να διαγραφεί από τον κατάλογο ή να κάνει αναστολή της εγγραφής του, ώστε να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα και όχι στο εξωτερικό, θα πρέπει να κάνει αίτηση (διαγραφής ή αναστολής αντίστοιχα) στη σχετική ηλεκτρονική πλατφόρμα το αργότερο τρεις μέρες πριν από την προκήρυξη των νέων εκλογών.

Επομένως, εάν οι νέες εκλογές προκηρυχθούν, όπως είναι πιθανότερο, τη Δευτέρα 29 Μάη, οι αναστολές ή διαγραφές από τους καταλόγους εξωτερικού πρέπει να γίνουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ, ΠΕΜΠΤΗ, 25 Μάη.

Η ίδια προθεσμία ισχύει και για όσους έχουν ήδη κάνει αναστολή της εγγραφής τους, αλλά τελικά θέλουν να αναιρέσουν την αναστολή, για να ψηφίσουν κανονικά στο εξωτερικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ