Πέμπτη 8 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Να παγώσει η εκμίσθωση των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης

Απόφαση για την προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση των χώρων των Ιαματικών Λουτρών Τραϊανούπολης έλαβε το ΔΣ της Τουριστικής Ιαματικής Επιχείρησης Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΤΙΕΔΑ).

Μάλιστα, στο διάστημα που μεσολάβησε από την απόφαση και με βιαστικές διαδικασίες πραγματοποιήθηκε ο πλειοδοτικός διαγωνισμός που κατοχύρωσε τα λουτρά για 25 χρόνια σε εταιρεία εργαζομένων ξενοδοχείου της πόλης με 15.000 ευρώ μετοχικό κεφάλαιο, χωρίς καμία άλλη σοβαρή δραστηριότητα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της και με μηδενική εμπειρία σε θερμαλισμό και ιαματικό τουρισμό. Η όλη διαδικασία προκάλεσε και την παραίτηση μέλους του ΔΣ της ΤΙΕΔΑ.

Οπως τόνισε σε παρέμβασή της με Ερώτηση που κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αλεξανδρούπολης, για την απόφαση αυτή δεν υπήρξε καμία ενημέρωση ούτε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ δεν ζητήθηκε καν η γνωμοδότηση της Τοπικής Κοινότητας.

Ακόμα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» απαιτεί να συζητηθεί το ζήτημα στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, εκτός ημερήσιας διάταξης, αλλά και έως τότε να μην ισχύσει καμιά απόφαση της ΤΙΕΔΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ