Τρίτη 20 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
BASKET LEAGUE
Φιέστα με αποκαλύψεις στον Ολυμπιακό

Συμφωνία για παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ ανακοίνωσαν οι διοικούντες της ομάδας κατά τη γιορτή για τον τίτλο

Eurokinissi

Την κατάκτηση του φετινού νταμπλ γιόρτασε σε ειδική τελετή στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός, μετά την ολοκλήρωση της σειράς των τελικών της Basket League, όπου επικράτησε του Παναθηναϊκού με συνολικό σκορ 3-1 στις νίκες. Για τους Πειραιώτες είχε προηγηθεί και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Φάιναλ 8 που έγινε στο Ηράκλειο, τον περασμένο Φλεβάρη. Σε ένα πανηγυρικό κλίμα στο ΣΕΦ, μπροστά σε περίπου 9.000 φιλάθλους, για τους οποίους υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις και δώρα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού σήκωσαν το τρόπαιο του 14ου πρωταθλήματος στην Ιστορία του συλλόγου. Οπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ, τα έσοδα από τα εισιτήρια της φιέστας θα δοθούν για τις ανάγκες του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της γιορτής οι διοικούντες την ΚΑΕ αδερφοί Αγγελόπουλοι αποκάλυψαν τη συμφωνία με τη ΓΓΑ για παραχώρηση του ΣΕΦ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα επόμενα 50 χρόνια, καθώς και τα σχέδια για την ανακαίνιση του σταδίου.

  • Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 17.300 ευρώ επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι εξαιτίας της κατάστασης που επικράτησε το ματς διακόπηκε οριστικά με απόφαση των διαιτητών στο 28', με τους γηπεδούχους να θεωρούνται υπαίτιοι και τον αγώνα να κατακυρώνεται υπέρ του Ολυμπιακού με σκορ 20-0. Οπως γνωστοποιήθηκε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, δεν θα υπάρξει έφεση για την ποινή, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα δώσουν τα τέσσερα πρώτα επίσημα εγχώρια ματς της επόμενης σεζόν χωρίς κόσμο, καθώς είχαν ήδη τιμωρηθεί με μία αγωνιστική για όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ κατά τον δεύτερο τελικό.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ