Πέμπτη 29 Ιούνη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ - ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Νέες κινητοποιήσεις ενάντια σε πλειστηριασμούς

Τη Δεύτερα 3 Ιούλη στα γραφεία «κορακιών» στην Αθήνα

Νέα κινητοποίηση για την προστασία λαϊκών κατοικιών από πλειστηριασμούς οργανώνει το ΠΑΜΕ τη Δευτέρα 3 Ιούλη, στις 10 π.μ., στην «Cepal» (σταθμός μετρό Συγγρού - Φιξ, πεζόδρομος Κουκακίου) και στις 12 μ. στην «do Value» (σταθμός ΗΣΑΠ «Καλλιθέα»).

Η Επιτροπή του ΠΑΜΕ ενάντια στους πλειστηριασμούς καλεί σωματεία εργαζομένων και επαγγελματιών καθώς και φορείς από τις γειτονιές της Αθήνας να συμμετέχουν στη νέα αυτή πρωτοβουλία, στις δυο εταιρείες διαχείρισης «κόκκινων» δανείων, καθώς συνεχίζεται η επίθεση στα λαϊκά νοικοκυριά «με πιέσεις, εκβιασμούς, παράλογες και προκλητικές απαιτήσεις» που σφίγγουν τη θηλιά των χρεών γύρω από τον λαιμό των δανειοληπτών.

«Εχουν ξεσαλώσει οι διαχειριστές "κόκκινων" δανείων με το νομοθετικό πλαίσιο που νομιμοποιεί τη ληστεία και την τοκογλυφία και στοχοποιεί τους οφειλέτες και το οργανωμένο κίνημα, ως κοινούς εγκληματίες», σχολιάζει το ΠΑΜΕ. «Εχουμε χρέος να δώσουμε μαζική και μαχητική απάντηση απαιτώντας να σταματήσουν τώρα οι εκβιασμοί, να σταματήσουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, να γίνουν κουρέματα στο κεφάλαιο και διαγραφή τόκων και πανωτοκίων», διαμηνύει. Καλεί κάθε οφειλέτη που βρίσκεται ή κινδυνεύει να βρεθεί σε ανάλογη θέση «να έρθει στην κινητοποίηση, να έρθει σε επαφή με το ΠΑΜΕ με σκοπό να γίνουμε περισσότεροι και δυνατότεροι, ώστε να κάνουμε πράξη το σύνθημα: "Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ