Πέμπτη 27 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟΜΕΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας

Η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ ανακοίνωσε τους υποψήφιους δημάρχους με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στους δήμους Καρδίτσας, Παλαμά, Σοφάδων, Λίμνης Πλαστήρα και Μουζακίου της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Δήμος Καρδίτσας

Εκτορας Γάζος: Μαιευτήρας - γυναικολόγος Κέντρου Υγείας και Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ), πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Νομού Καρδίτσας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Δήμος Παλαμά

Αρης Πολυγένης: Αγρότης, μέλος του ΔΣ της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, πρόεδρος του Σωματείου Κηπευτικών Λαϊκών Αγορών Νομού Καρδίτσας, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λεύκης, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Σοφάδων

Ηλίας Στουρνάρας: Αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ, τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Περιβάλλον και ανάπτυξη ορεινών περιοχών» του ΕΜΠ. Ελεύθερος επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Σοφάδων στην εκπόνηση μελετών κτηματολογίου, μέλος του ΤΕΕ, του Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων ΑΤΜ, μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών Παραρτήματος Θεσσαλίας, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα

Βασίλης Ελευθερίου: Διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ και πτυχιούχος σχεδιαστής και τεχνολόγος Ξύλου και Επίπλου του ΠΣ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διδάκτωρ πολεοδόμος - συγκοινωνιολόγος του ΕΜΠ, έκτακτος καθηγητής - ακαδημαϊκός υπότροφος Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας του Τμήματος Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών Ν. Καρδίτσας και αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΠΣΔΑΤΜ, μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ και της Αντιπροσωπείας Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, μέλος του Συντονιστικού Αγώνα για τα Αγραφα, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Δήμος Μουζακίου

Αστέρης Χαλάτσης: Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, διετέλεσε πρόεδρος της Λαϊκής Βιβλιοθήκης Καρδίτσας «Η ΑΘΗΝΑ» για πολλά χρόνια, συμμετείχε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ως αιρετός περιφερειακός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Θεσσαλίας την τετραετία 2015 - '19, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Καρδίτσας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ