Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Κική Νανοπούλου υποψήφια δήμαρχος Σικυωνίων

Η Κική Νανοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ και Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κορινθίας του Κόμματος, θα είναι η υποψήφια δήμαρχος Σικυωνίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», στη θέση του Βασίλη Νανόπουλου, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Στην ανακοίνωση αυτή προχώρησε η ΤΕ Κορινθίας, καλώντας σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Περιφέρεια με επικεφαλής τον Νίκο Κουτουμάνο και στους δήμους του νομού.

«Καλούμε τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία του και στην Κορινθία, όπως και στον δήμο Κιάτου, το βήμα που έγινε με την ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές του Ιούνη να το ισχυροποιήσουν και στις κάλπες του Οκτώβρη, ενισχύοντας τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης", εκλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερους κομμουνιστές και συμπορευόμενους μαζί τους στο Περιφερειακό και στα Δημοτικά Συμβούλια», αναφέρει η υποψήφια δήμαρχος σε δήλωσή της και συμπληρώνει:

«Απέναντι στους υποψηφίους των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κ.ά. κομμάτων, των διαφόρων υποτιθέμενων "ανεξάρτητων" υποψηφίων, όλων όσοι πίνουν νερό στο όνομα της ανάπτυξης για τα οικονομικά συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς για την επικράτησή τους και σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, ο λαός και η νεολαία του έχουν το δικό τους στήριγμα, τους υποψηφίους της "Λαϊκής Συσπείρωσης". Ημασταν και θα είμαστε πάντα μαζί του στη διεκδίκηση και πάλη για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του, για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών. Στο δίλημμα "τα κέρδη τους ή οι ζωές μας" έχουμε επιλέξει τις ζωές μας και σε αυτόν τον δρόμο καλούμε και τον λαό να συναντηθεί μαζί μας, και στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου».

Το βιογραφικό της Κ. Νανοπούλου

Γεννήθηκε το 1978, ζει και εργάζεται στο Κιάτο ως αυτοαπασχολούμενη στον χώρο του λιανικού εμπορίου. Εχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και δραστηριοποιείται στους Συλλόγους Γονέων, όπου διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης και του 1ου Γυμνάσιου. Είναι Γραμματέας της ΤΕ Κορινθίας και μέλος του ΓΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ