Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ
Φεστιβαλικά ραντεβού τις επόμενες μέρες

Σήμερα Τετάρτη το 49ο Φεστιβάλ περνάει από το Αμύνταιο Φλώρινας, στην αυλή του παλιού Δημοτικού Σχολείου. Θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα συναυλία με την μπάντα της Φλώρινας των Αδερφών Βαλκάνη, έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής» και έκθεση της ΚΝΕ για μαθητές με θέμα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας».

Παράλληλα συνεχίζεται τις επόμενες μέρες το ταξίδι του 49ου Φεστιβάλ, περνώντας από μια σειρά πόλεις και νησιά:

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου

Στην Ηγουμενίτσα, στα Πλατάνια, από τις 9 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Μακρής, μέλος του ΚΣ και Γραμματέας της Οργάνωσης Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας της ΚΝΕ. Θα ακολουθήσει ροκ συναυλία με τους ΑMRON 15.

Στην Κάλυμνο, θα μιλήσει ο Κώστας Συργουνιώτης, μέλος της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου

Στη Ζάκυνθο, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο (Αμμου), από τις 8 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Ομιλία - συζήτηση με θέμα τον κλάδο του Τουρισμού και τους νέους εργαζόμενους σε αυτόν, με τον Γιώργο Κωνσταντίνου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Σωτήρη Παρίση, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. Μεγάλη συναυλία με το συγκρότημα «Κοινοί Θνητοί». Στον χώρο θα υπάρχουν εκθέσεις «Για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό» και για το «Τι θα πει να είσαι νέος επαναστάτης», παιδότοπος, στέκι μαθητών και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Στη Λευκάδα, στο Ανοιχτό Θέατρο του δήμου, από τις 8.30 μ.μ. Θα μιλήσει η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον «ΕΥΚΛΕΑ» Λευκάδας και αφιέρωμα στον Γιάννη Μαρκόπουλο από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη», ενώ στον χώρο θα λειτουργούν μπαρ και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Στο Ληξούρι, προφεστιβαλική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία από τις 8 μ.μ., με: Χαιρετισμό από τον Δημήτρη Μαντζουράτο, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης και υποψήφιο δήμαρχο Παλικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Πολιτική συγκέντρωση με ομιλία του Αλέξανδρου Παγώνη, μέλους του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Λαϊκό - ρεμπέτικο γλέντι. Στον χώρο θα υπάρχουν τραπέζια για πινγκ πονγκ και σκάκι, παιδότοπος και έκθεση βιβλίου της «Σύγχρονης Εποχής».

Την Κυριακή 27 Αυγούστου

Στη Λήμνο, θα μιλήσει ο Γιώργος Υφαντής, μέλος του ΚΣ και επικεφαλής της Επιτροπής Αιγαίου της ΚΝΕ.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα (2024-08-23 00:00:00.0)
Πλήθος εκδηλώσεων και αυτές τις μέρες (2023-08-31 00:00:00.0)
Πλήθος κόσμου στις εκδηλώσεις των προηγούμενων ημερών (2023-08-30 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις που έγιναν και που προγραμματίζονται (2020-08-19 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η προφεστιβαλική δραστηριότητα (2019-08-09 00:00:00.0)
Στα κόκκινα και η Λευκάδα (2002-07-25 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ