Παρασκευή 12 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στα Γραφεία του «Ρ» ο Α. Κουρμπέλο

Από τη συνάντηση του Αμπεράλντο Κουρμπέλο με τη Διεύθυνση του «Ριζοσπάστη», στα Γραφεία της εφημερίδας, στο Κρυονέρι
Από τη συνάντηση του Αμπεράλντο Κουρμπέλο με τη Διεύθυνση του «Ριζοσπάστη», στα Γραφεία της εφημερίδας, στο Κρυονέρι
Τα γραφεία της εφημερίδας μας επισκέφτηκε χτες ο Αμπεράλντο Κουρμπέλο, μέλος της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας, που επισκέπτεται αυτές τις μέρες τη χώρα μας, μετά από πρόσκληση του ΚΚΕ. Ο σ. Α. Κουρμπέλο είχε μια ζεστή συνάντηση με τη Διεύθυνση του «Ριζοσπάστη», όπου ενημερώθηκε για την ιστορία της εφημερίδας μας και τον τρόπο που δουλεύουμε σήμερα. Ο ίδιος ενημέρωσε για τις επιτυχίες της κουβανέζικης επανάστασης, αλλά και τις δυσκολίες που συναντά κύρια από την πολιτική του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού. Στη συνέχεια, ο σ. Α. Κουρμπέλο επισκέφτηκε όλα τα τμήματα τις εφημερίδας και, επίσης, ξεναγήθηκε στο χώρο του τυπογραφείου.

Σήμερα στη Λάρισα

Τη Λάρισα επισκέπτεται σήμερα, Παρασκευή, ο Αμπεράλντο Κουρμπέλο, μέλος της ΚΕ του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας, προσκεκλημένος της ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχει:

- Συνάντηση με τη ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ.

- Στις 12 το μεσημέρι, θα μιλήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ, σε εκδήλωση που διοργανώνει η ΝΟ ΤΕΙ Λάρισας της ΚΝΕ, με θέμα: «Η Κούβα του σοσιαλισμού, που αντιστέκεται στη νέα ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων».

- Στις 5.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «ΓΚΡΑΝΤ».

- Στις 6.30 μ.μ. θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λάρισας.

- Στις 7.30 μ.μ. θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση, που διοργανώνει η ΝΕ Λάρισας του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου με θέμα: «Η αντίσταση στην ιμπεριαλιστική τάξη πραγμάτων. Αλληλεγγύη στην Κούβα και τα κινήματα που αντιστέκονται». Στη συζήτηση θα συμμετάσχει και ο Ελ. Βαγενάς, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και του ΝΓ Λάρισας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ