Πέμπτη 7 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Νέος γύρος στην κόντρα ΕΠΟ - Super League

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι κόντρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις διοικήσεις των Super League και ΕΠΟ να αναλώνονται για μια ακόμα φορά σε ...χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων, με επίδικο όπως πάντα τον έλεγχο των ποδοσφαιρικών τεκταινόμενων και κατά συνέπεια του ίδιου του «προϊόντος».

Ο νέος γύρος αντιμαχίας ξεκίνησε με την επιστολή που έστειλε την Τρίτη ο πρόεδρος της SL, Β. Μαρινάκης, προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τ. Μπαλτάκο, στην οποία μεταξύ άλλων κατηγορεί τον ίδιο αλλά και μέλη της διοίκησης της Ομοσπονδίας για αδιαφορία απέναντι σε σημαντικά ζητήματα του χώρου, καθώς και για προσπάθεια αυτοσυντήρησής τους και διατήρησής τους στον χώρο. Στην ίδια επιστολή ο πρόεδρος της SL αναφέρει ότι στόχος της Λίγκας παραμένει η παρουσία κορυφαίων ξένων διαιτητών στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε χθες με δική του επιστολή στα όσα καταλογίζονται από τον Β. Μαρινάκη και κάνει λόγο για ανακρίβειες, ενώ στέκεται και στην πρόσφατη τοποθέτηση από πλευράς UEFA για το κλίμα αμφισβήτησης και εκφοβισμού προς τους ξένους διαιτητές το οποίο διαμορφώθηκε κατά την περσινή σεζόν της Super League.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ