Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Η νεολαία της περιοχής να σταθεί δίπλα στους πλημμυροπαθείς με κάθε τρόπο

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στους τέσσερις νομούς | Στις εκδηλώσεις στην υπόλοιπη χώρα θα συγκεντρώνεται βοήθεια για τους πληγέντες

Με ανακοίνωσή του το Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ επισημαίνει τα εξής:

«Ως Συμβούλιο Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον λαό και στη νεολαία της περιοχής μας που δοκιμάζονται εδώ και μέρες από τις μεγάλες πλημμύρες και καταστροφές.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες όλων όσοι χάθηκαν άδικα, ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής του αστικού κράτους, των κυβερνήσεων και των τοπικών αρχών που, για ακόμα μια φορά, μας απέδειξαν ότι είναι "κόστος" η προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας του λαού μας.

Οι τραγικές εικόνες από τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας μιλάνε από μόνες τους. Μας σοκάρουν αλλά δεν μας παγώνουν. Μας πεισμώνουν ώστε τώρα να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο η αλληλεγγύη, η οργάνωση, ο αγώνας για όλα όσα έχουμε ανάγκη.

Γι' αυτό και καλούμε τη νεολαία της περιοχής μας να σταθεί δίπλα στους πλημμυροπαθείς με κάθε τρόπο. Να διεκδικήσει να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την οικονομική στήριξη όλων όσοι επλήγησαν. Να αποκατασταθούν οι ζημιές σε σπίτια, σχολεία και σε τμήματα του Πανεπιστημίου. Αμεσα να δοθούν αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών, χωρίς προϋποθέσεις.

Για τους παραπάνω λόγους οι εκδηλώσεις του 49ου Φεστιβάλ στους 4 νομούς της Θεσσαλίας δεν θα πραγματοποιηθούν. Στα πλαίσια αυτών σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα συγκεντρώνεται βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ