Τετάρτη 13 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 9.30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Τομπουλίδης, θα βρεθεί στον Οργανισμό Βρεφονηπιακής - Παιδικής - Οικογενειακής Μέριμνας στην Τριανδρία, για να συνομιλήσει με εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ. στη Χίο, στην αίθουσα της Περιφέρειας θα γίνει η παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βόρειου Αιγαίου από την Περιφερειακή Ενότητα Χίου, με επικεφαλής περιφερειάρχη Βόρειου Αιγαίου την Αγλαΐα Κυρίτση.

-- Στις 7 μ.μ. στην Αμφισσα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πλατεία Κεχαγιά), η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δελφών θα παρουσιάσει τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της.

-- Στις 7 μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας, Δημήτρης Οικονομάκος, θα μιλήσει σε συγκέντρωση για τα αντιπλημμυρικά και την επέτειο των 7 χρόνων από τις πλημμύρες του 2016 στην Αγία Σωτήρα (Αγίου Γεωργίου).

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νάξο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσουν ο Γιάννης Αγγέλου, υποψήφιος περιφερειάρχης Νότιου Αιγαίου, και ο Γιάννης Κορρές, υποψήφιος δήμαρχος Νάξου - Μικρών Κυκλάδων.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Νέο Ψυχικό, στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Ολυμπιονικών 206 -208). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μπουλουγάρης, υποψήφιος δήμαρχος Φιλοθέης - Ψυχικού. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Γλυφάδα, στον δημοτικό κινηματογράφο «Μελίνα Μερκούρη». Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Στεφανίδης. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δημήτρης Ακτύπης και ο Γιώργος Μοσχονάς, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Νότιου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού διοργανώνει εκδήλωση στο θεατράκι της πλατείας Κοκκινοπούλου. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 10.30 π.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Τομπουλίδης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Λαϊκή Αγορά Παναγίας Φανερωμένης και Γκράτσιου, και στις 6.30 μ.μ. στα εμπορικά καταστήματα της Χαριλάου.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο δημαρχείο Παπάγου θα μιλήσουν ο Αντώνης Ρεκλείτης, υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, και ο Θανάσης Τζίμας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα.

-- Στις 8 μ.μ. στο Καματερό, στην παιδική χαρά στην οδό Ερμουπόλεως, θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος. Θα προηγηθεί περιοδεία στις γειτονιές του Αγίου Τρύφωνα και της Θεοτόκου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ