Παρασκευή 6 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
ΚΑΤΕΡΙΝΗ
Ομορφες πόλεις είναι αυτές που στο κέντρο τους έχουν τις δικές μας ανάγκες

Ο Ν. Τσουπέης
Ο Ν. Τσουπέης
Μήνυμα μαχητικής αισιοδοξίας έστειλε η προεκλογική συγκέντρωση της Τομεακής Οργάνωσης Πιερίας του ΚΚΕ, στην Κατερίνη, με ομιλητές τον Νίκο Τσουπέη, υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και την Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας.

Οπως είπε ο Ν. Τσουπέης, «όσο υπάρχουν οι άθλιοι κυβερνώντες και οι εκφραστές τους στην Τοπική Διοίκηση, που μιλάνε για "όμορφες πόλεις" χωρίς να λαμβάνουν υπόψη παρά μόνο το πώς θα μεγαλώσουν τις μπίζνες τους οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, εμείς φωτίζουμε τον δικό μας ρεαλισμό, που έχει στο κέντρο τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες».

Και συνέχισε: «Ομορφη πόλη δεν είναι η πόλη με 21% ανεργία, ούτε τα χωριά με την ολοένα και πιο υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής. Δεν είναι όμορφη η πόλη που το Κέντρο Υγείας της δεν έχει υλικά εδώ και τόσους μήνες για μια απλή ακτινογραφία, και οι εργαζόμενοι στον ΕΦΚΑ οδηγούνται σε παραίτηση λόγω εξάντλησης και υποστελέχωσης. Δεν είναι όμορφες οι πόλεις όπου ο λαός βλέπει να του αρπάζουν το σπίτι τα "κοράκια" των funds, ούτε αυτές στις οποίες οι δήμοι - όπως αυτός της Κατερίνης - δεσμεύουν τραπεζικούς λογαριασμούς του λαού.

Στις όμορφες πόλεις που ονειρευόμαστε, οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου ζούνε με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα, όχι με 13 ώρες δουλειά, χωρίς ελεύθερο χρόνο, με μισθούς πείνας και φοροληστεία από κυβέρνηση, Περιφέρειες και δήμους.


Ομορφες πόλεις είναι οι πόλεις με σύγχρονα, ασφαλή σχολεία, που θα μορφώνουν ολόπλευρα, που θα καλλιεργούν και θα αναπτύσσουν τις ιδιαίτερες κλίσεις των νέων, που θα διαμορφώνουν ολοκληρωμένες προσωπικότητες και δεν θα είναι ένας διαρκής στίβος εξεταστικού ανταγωνισμού με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες της λεγόμενης αγοράς εργασίας.

Οι όμορφες πόλεις για τις οποίες εμείς αγωνιζόμαστε είναι οι πόλεις όπου οι πολλοί θα κάνουν πράξη το σύνθημα "ένας για όλους και όλοι για έναν", όπως έγινε δίπλα μας, στη Θεσσαλία, όπου ο λαός ρίχτηκε στη μάχη για να σώσει το βιος του διπλανού του, ενώ η κυβέρνηση κρυβόταν πίσω από το 112 και την ατομική ευθύνη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ