Παρασκευή 13 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Σύσκεψη για την κλιμάκωση του αγώνα την Τρίτη 17 Οκτώβρη

Σε σύσκεψη για την οργάνωση της κλιμάκωσης του αγώνα καλούν εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης, την Τρίτη 17 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στον πολυχώρο WE (λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 3). Καλούν σε συμμετοχή όλα τα εργατικά σωματεία, στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, κάθε συνδικαλιστή, όλους τους εργαζόμενους.

«Γεμάτοι οργή και αγανάκτηση για τις εγκληματικές πολιτικές που έκαψαν και πλημμύρισαν τη χώρα μας, γεμάτοι θυμό από την ψήφιση του νόμου - έκτρωμα για τα Εργασιακά, αλλά γεμάτοι αισιοδοξία από τη μεγάλη συμμετοχή εργαζομένων στην απεργιακή μάχη στις 21 Σεπτέμβρη: Συνεχίζουμε! Για να σπάσουν ο φόβος, η μοιρολατρία, η απόγνωση. Κλιμακώνουμε! Γιατί ξέρουμε πως μόνο ο οργανωμένος αγώνας μπορεί να μας εξασφαλίσει τη ζωή που μας αξίζει!», σημειώνεται στο κάλεσμα που απευθύνουν.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα σωματεία: ΣΕΤΕΠΕ, Σωματείο Εργαζομένων στις Τηλεπικοινωνίες και την Πληροφορική, Ενωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, Σωματείο Τροφίμων - Ποτών Κ. Μακεδονίας, Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης, Συνδικάτο Πωλητών, Οδηγών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών και Τυποποιημένων Τροφίμων Β. Ελλάδος, Ενωση Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδος, Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Μαλαματίνα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ