Σάββατο 14 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 15 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Κομμουνιστής δήμαρχος στην Ικαρία

Με την εκλογή του κομμουνιστή δημάρχου Φανούρη Καρούτσου από την πρώτη Κυριακή, αλλά και τη διπλή πρωτιά της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές στην Ικαρία, το νησί ξαναβάφτηκε κόκκινο. Συγκεκριμένα, στον δήμο η «Λαϊκή Συσπείρωση» κατέγραψε ποσοστό 45,07% με 2.416 ψήφους, από 33% που είχε την πρώτη Κυριακή των εκλογών του 2019. Αντίστοιχα, για την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου στην ΠΕ Ικαρίας ήρθε πρώτη με 42,01%.

Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» χαιρετίζει τους εκατοντάδες Ικαριώτες και Ικαριώτισσες που τη στήριξαν. Αναφέρει πως οι εκλεγμένοι της, «άνθρωποι του αγώνα και της βιοπάλης, δεν θα πουν ψέματα, δεν θα εξαπατήσουν και όπως έχουν μέχρι τώρα αποδείξει, θα συνεχίσουν να μάχονται καθημερινά για τις ανάγκες της Ικαρίας, στηρίζοντας κάθε αγωνιστική πρωτοβουλία και δράση».

Τονίζει ακόμα ότι «ο δήμος θα γίνει μετερίζι της λαϊκής αντιπολίτευσης, περπατώντας τον δρόμο του αγώνα με όλους τους Ικαριώτες και τις Ικαριώτισσες, για να μπει φραγμός στην αντιλαϊκή πολιτική, με εκλεγμένους αγωνιστές για να αντιπαλεύουν την αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Δίνοντας δύναμη στη δική σας φωνή και στον δικό σας αγώνα, θα προσπαθήσουμε να πάμε ένα βήμα μπροστά, να ανοίξουμε τον δρόμο των αλλαγών σε όφελος του ικαριώτικου λαού!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ