Σάββατο 14 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 15 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ελπίδα και απαντοχή το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Από τον χαιρετισμό του πρώην δημάρχου Πετρούπολης Γιώργου Γιώγου

Τι λένε, λοιπόν, σήμερα εκείνοι που έλεγαν κάποτε «φτάνουν 30 χρόνια με το ΚΚΕ στον δήμο. Ας έρθει και κάποιος άλλος. Δεν θα γκρεμίσει την Πετρούπολη, κάτι θα κάνει κι αυτός»; Τελικά είναι ο δήμαρχος του μηδενικού έργου.

Αυτό που βιώνει η πόλη μας δεν είναι αποτέλεσμα ανικανότητας μόνο. Γιατί πρέπει να ξέρετε! Υπάρχουν χειρότεροι από τους ανίκανους. Είναι αυτοί που είναι ικανοί για όλα. Οπως το να συνεργαστούν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - Χρυσή Αυγή και κάτι περαστικοί ΣΥΡΙΖΑ.

Οσο για τους δημότες μας, τους λέμε: Οποιος δεν θέλει να γίνει το αμόνι που το χτυπούν, πρέπει να γίνει το σφυρί! Κι αυτό γιατί έχετε επιλογή.

Είναι το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον Βαγγέλη Σίμο. Είναι μακράν το καλύτερο ψηφοδέλτιο που εκτέθηκε στην κρίση και την επιλογή σας σ' αυτές τις εκλογές. Αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέα παιδιά, με όρεξη για δουλειά. Αγωνιστές της ζωής, εργαζόμενους, επιστήμονες, με ικανότητες, με διάθεση για προσφορά και κυρίως με την ορμή και τη ζωντάνια της νιότης. Είναι η ελπίδα και η απαντοχή μας.

Χαιρετίζουμε στα πρόσωπά τους την αγωνιστική στάση ζωής, τη διάθεση για προσφορά με ανιδιοτέλεια και τιμιότητα. Κοντά τους επίσης σύντροφοι και συναγωνιστές, μεγαλύτεροι ίσως σε ηλικία που συνεχίζουν τον αγωνιστικό δρόμο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ