Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
Μονόδρομος η αντίδραση

Θέλοντας να αποφύγει να γίνουν τα πράγματα δυσκολότερα και μάλιστα από νωρίς, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή 27/10 στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια για την 5η αγωνιστική της Euroleague (21.15 - Novasports Prime) και ψάχνει μια σημαντική νίκη - αντίδραση.

Με τους «πράσινους» να μετρούν μέχρι τώρα 3 ήττες και 1 μόλις νίκη, η επιτυχία κόντρα στη βασκική ομάδα φαντάζει λίγο πολύ ως μονόδρομος, προκειμένου η ομάδα να μη μείνει πίσω στο ξεκίνημα της σεζόν. Παράλληλα στο τριφύλλι επιδιώκουν μια καλή εμφάνιση, προερχόμενοι από δύο συνεχόμενες ήττες και κυρίως άσχημες εμφανίσεις την προηγούμενη βδομάδα, από Μακάμπι εντός και Φενερμπαχτσέ εκτός έδρας. Αλλα και για λόγους ψυχολογίας, ειδικά μάλιστα ενόψει της νέας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 30/10 στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα. Από την άλλη, ευκαιρία για βαθμολογική ανάκαμψη ψάχνει και η Μπασκόνια, η οποία έχει επίσης 1-3 απολογισμό, κάτι που έχει φέρει υπ' ατμόν τον κόουτς Ζοάν Πεναρόγια.

Για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν τα προβλήματα δεν λείπουν ενόψει του ματς, καθώς αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαντζούκα, λόγω ίωσης, ενώ νοκ άουτ έχει τεθεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που έκανε επέμβαση και θα λείψει για τουλάχιστον τρεις μήνες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ