Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2023 - Κυριακή 29 Οχτώβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Mέχρι το Σάββατο 28/10 η απόφαση για το ντέρμπι

Το αργότερο μέχρι το Σάββατο 28/10 αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League σχετικά με τα όσα έγιναν στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο Φάληρο για την 8η αγωνιστική. Θυμίζουμε ότι ο αγώνας διακόπηκε στο 51', με το σκορ στο 1-1, εξαιτίας τραυματισμού του παίκτη των «πρασίνων», Χουάνκαρ, στο αυτί, μετά από ρίψη κροτίδας από οπαδούς των γηπεδούχων.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, βάσει σχετικής κλήσης που έλαβε από το αρμόδιο Οργανο της Λίγκας, και κράτησε κοντά στις 4 ώρες. Παρέμβαση έκανε και η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, «έχοντας έννομο συμφέρον», ενώ δεν έλειψε και η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών.

Στην αγόρευσή της η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε τη συνέχιση του αγώνα από το σημείο της διακοπής, ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα της συμπληρωματικής έκθεσης του Ιταλού διαιτητή του αγώνα, Φαμπρίτσιο Μαρέσκα, η οποία εστάλη την Τρίτη 24/10. Στην αντίπερα όχθη, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την τιμωρία του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι ο τραυματισμός του Χουάνκαρ επιβεβαιώθηκε από τις εξετάσεις και από την αδυναμία του να αγωνιστεί, τόσο στο συγκεκριμένο ματς όσο και στην αναμέτρηση των «πρασίνων» με τη Ρεν για το Europa League την Πέμπτη 26/10.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ