Παρασκευή 19 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
«Αγγελικές» διαφορές

Ενοχλημένος με τη δημοσιοποίηση, από πλευράς του έκπτωτου προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Αγγελου Φιλιππίδη, της οικονομικής πρότασης που του έχει γίνει (200 εκατομμύρια δραχμές ετησίως συν μπόνους 70 εκατ. δρχ. αν αγωνιστεί σε περισσότερα από τα μισά παιχνίδια της ομάδας), αλλά πρόθυμος να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση των «πρασίνων» για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το Δεκέμβρη, φάνηκε ο Αγγελος Μπασινάς.

Ο μέσος του «τριφυλλιού» σε χτεσινές δηλώσεις του, που ουσιαστικά αποτελούν απάντηση στις «αποκαλύψεις» του Φιλιππίδη, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δε γνώριζα ότι οι φίλαθλοι εκτός από το να χαίρονται τις επιτυχίες μας, πρέπει να γίνονται συμμέτοχοι και στις συζητήσεις για τα συμβόλαια», ενώ επισήμανε πως μόνο κέρδος για τον ίδιο αποτελεί η αξιοπιστία του όσον αφορά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών του με τον Παναθηναϊκό. Πάντως, παρ' όλα αυτά, εξέφρασε την επιθυμία του να διαπραγματευτεί με τη διοίκηση της ομάδας του, αλλά θέλησε να θέσει εαυτόν έξω από το μεταγραφικό «παζάρι» που πραγματοποιείται κάτω από συνθήκες στις οποίες «προσκλήθηκαν»... περίεργα βλέμματα.

Εκτός όμως απ το θέμα του Μπασινά, ο Φιλιππίδης σε δηλώσεις του, έδωσε το στίγμα των προθέσεών του και για τα υπόλοιπα «καυτά» θέματα του Παναθηναϊκού. Υποστήριξε ότι έχει «κλείσει» τον παίχτη της Στεάουα Βουκουρεστίου Λίνκαρ και ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ακόμα 1-2 παικτών, με την προοπτική να ενισχυθεί η ομάδα. Παράλληλα, επισήμανε πως το θέμα του προπονητή θα λυθεί μετά το Πάσχα.

  • Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 54 ετών άφησε στις δύο τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Δημητρίου, που υπέκυψε μετά από σκληρή μάχη με την επάρατη νόσο. Ο πρώην «πράσινος» άσος αγωνίστηκε με τη φανέλα του «τριφυλλιού» για 11 χρόνια κι ήταν μέλος της ομάδας που το 1971 αντιμετώπισε τον Αγιαξ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο «Γουέμπλεϊ». Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 17.00 στα Σπάτα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ