Παρασκευή 19 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Γυναίκες για... τρόπαιο

Σε Βουδαπέστη και Παλέρμο χτυπάει από σήμερα η... καρδιά του ελληνικού γυναικείου πόλο, αφού Γλυφάδα και Βουλιαγμένη ρίχνονται στη μάχη του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και Λεν Τρόφι αντίστοιχα.

Η Γλυφάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά καταφέρνει να φθάσει μέχρι την τελική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ο στόχος της δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου. Τα κορίτσια του Γιώργου Κατσούλη βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και δηλώνουν αισιόδοξες για την επιτυχία. Πρώτος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι σήμερα η ιταλική Οριζόντε Κατάνια, ενώ θα ακολουθήσουν οι αγώνες με τη ρωσική Ζλάτκους και την «οικοδέσποινα» Ντουναϊβάρος.

Διάχυτη όμως είναι η αισιοδοξία που επικρατεί και στις τάξεις της Βουλιαγμένης, όπου στόχος και εδώ είναι η κατάκτηση του τροπαίου. Ο τεχνικός της ομάδας Σταμάτης Χέλμης εμφανίζεται αισιόδοξος, αν και χρίζει φαβορί για το τρόπαιο την ιταλική Παλέρμο, κάτοχο του Κυπέλλου Κυπελλούχων από πέρσι. Πάντως, όπως τονίζει ο Ελληνας προπονητής, καθοριστικός θα είναι ο σημερινός αγώνας της ομάδας του με τη Σκιφ Μόσχας, αφού αν νικήσει θα πάει με άλλον αέρα στην κόντρα με τις Ιταλίδες το Σάββατο. Η Βουλιαγμένη θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή με αντίπαλο την ισπανική Μεντιτεράνι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ