Παρασκευή 19 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
Εντυπωσίασαν οι νεάνιδες

«Ζωντανή» στο στόχο της, που είναι η πρόκριση στην οκτάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, έμεινε η Εθνική ομάδα νεανίδων με την εμφάνισή της κατά τη χτεσινή πρώτη μέρα της διοργάνωσης που γίνεται στην Πάτρα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατέλαβε την πρώτη θέση του ομίλου της στο σύνθετο ομαδικό συγκεντρώνοντας 101.427 βαθμούς. Μάλιστα, αν δεν υπήρχαν ορισμένες πτώσεις η βαθμολογία των κοριτσιών της Εθνικής θα είχε ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Με βάση τα ατομικά αποτελέσματα, η Στεφανί Μπιμπίκου διεκδικεί τη συμμετοχή της στο σύνθετο ατομικό και στα τελικά του δίζυγου. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος και αισιόδοξος για το μέλλον εμφανίστηκε μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θωμάς Μακρής: «Αυτή η πρώτη θέση μάς βάζει μέσα στους στόχους μας και είναι η υποδομή για να μπούμε στην τελική οκτάδα, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια. Από αυτά τα κορίτσια περιμένουμε πάρα πολλά, αφού θα δώσουν το "παρών" και στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004».

  • Αισιόδοξη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αφίχθη στην Πάτρα η πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ενόργανη γυμναστική Σβελτάν Χόρκινα. Η Ρωσίδα αθλήτρια που αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα του χώρου, έχει στόχο να υπερασπίσει τον τίτλο που κέρδισε στο Παρίσι το 2000. Σήμερα αναμένεται ακόμα μια σπουδαία άφιξη, αυτή της περίφημης Νάντιας Κομανέντσι προκειμένου να παρακολουθήσει τους αγώνες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ