Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 5-0
«Πάγωσε» στη Γερμανία

Ενα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για να υποστεί ο Ολυμπιακός βαριά ήττα 5-0 από τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία, για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16» του Europa League και την τελευταία αγωνιστική, φιλοξενώντας τη σερβική Τόπολα, θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια μέσω του Conference League.

Ο Ολυμπιακός πλήρωσε τις σοβαρές αμυντικές αδυναμίες που εμφάνισε και τις οποίες εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Φράιμπουργκ, που ουσιαστικά «καθάρισε» το ματς στο πρώτο μέρος, προηγούμενη με 4-0. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Αυστριακός Γκρέγκοριτς, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ (3', 8', 36') και σε συνδυασμό με το γκολ του Σιλντιγιά στο 42' μετέτρεψε το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία. «Χαμένοι» και στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν και πέμπτο γκολ στο 77', από τον Ντοάν, από ένα ακόμα λάθος της άμυνάς τους.

Φράιμπουργκ: Ατουμπολού, Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λίενχαρτ (66' Γκούλντε), Ντοάν, Εγκστάιν, Χέφλερ (78' Σαλάι), Μοκενγκό, Χέλερ (67' Αντάμου), Γκρίφο (78' Βαϊσχάουπτ), Γκρέγκοριτς (66' Ρελ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι (84' Κίνι), Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Εσε (84' Καρβάλιο), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46' Ιμπόρα), Ποντένσε (50' Μασούρας), Ελ Κααμπί (84' Ελ Αραμπί), Φορτούνης.

  • Στο άλλο ματς η Γουέστ Χαμ νίκησε 1-0 την Τόπολα στη Σερβία.
  • Η βαθμολογία: Φράιμπουργκ 12, Γουέστ Χαμ 12, Ολυμπιακός 4, Τόπολα 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ