Παρασκευή 1 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΠΑΟ 3-2
Αργησε να ξυπνήσει

Πληρώνοντας την κακή του εμφάνιση μέχρι το 60' ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ χτες στην Ισπανία, για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, χάνοντας και τις τελευταίες ελπίδες για πρόκριση στους «16». Πλέον το «τριφύλλι» ελπίζει σε ευρωπαϊκή συνέχεια στο Conference League μέσω της 3ης θέσης και κρατάει την τύχη του στα χέρια του γι' αυτό, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα.

Στο χθεσινό ματς οι «πράσινοι» αφυπνίστηκαν αργά. Ειδικά στο πρώτο μέρος, και μέχρι το 60', παρουσιάστηκαν νωθροί, με αμυντικές ολιγωρίες και λίγες καλές στιγμές. Αυτήν την εικόνα την εκμεταλλεύτηκαν οι Ισπανοί και προηγήθηκαν 3-0, με τα γκολ των Μπαένα (29'), Κομεσάνα (34') και Μοράλες (47'). Μετά το 60' ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμούς, μείωσε σε 3-1 με τον Παλάσιος (66') μετά από άστοχο πέναλτι του Ιωαννίδη (δοκάρι) και σε 3-2 με τον Ιωαννίδη στο 81'. Στα τελευταία λεπτά και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές, χωρίς όμως να αλλάξει το σκορ.

Βιγιαρεάλ: Ρέινα, Φόιτ, Αλμπιόλ (46' Γκάμπια), Κουένκα, Μορένο, Αχομάτς, Παρέχο, Κομεσάνα, Τριγκέρος, Μπαένα, Μοράλες (68' Μπρέρετον).

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς (88' Χουάνκαρ), Τσέριν (75' Βιλένα), Πέρεθ, Μπερνάρ (60' Τζούριτσιτς), Παλάσιος (88' Μαντσίνι), Σπόραρ (60' Ιωαννίδης), Αϊτόρ.

  • Στο άλλο ματς η Ρεν νίκησε 3-0 τη Μακάμπι Χάιφα.
  • Η βαθμολογία: Ρεν 12, Βιγιαρεάλ (3 αγ.) 9, Παναθηναϊκός 4, Μακάμπι Χάιφα (3 αγ.) 1.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ