Τρίτη 5 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις για παράνομες συνδρομητικές υπηρεσίες

Στην εξάρθρωση συμμορίας που δραστηριοποιούταν στην παράνομη αναμετάδοση συνδρομητικών τηλεοπτικών υπηρεσιών, με πελατολόγιο που αριθμούσε περισσότερα από 2.000 άτομα σε Αττική, Ηλεία, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη και Κρήτη, προχώρησε η Αστυνομία. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 12 μελών της σπείρας, από τα οποία συνελήφθησαν τα 9.

Σύμφωνα με την έρευνα το παράνομο περιουσιακό όφελος που είχαν αποκομίσει ξεπερνά τις 420.000 ευρώ, την ώρα που η συνολική ζημιά σε βάρος των νόμιμων εταιρειών παροχής συνδρομητικών τηλεοπτικών προγραμμάτων ανέρχεται στα 2.240.000 ευρώ.

Σε βάρος των μελών του κυκλώματος σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για - κατά περίπτωση - συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία και παράβαση των νομοθεσιών περί πνευματικής ιδιοκτησίας, προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών και περί όπλων.

Επίσης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43 ατόμων - πελατών για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς λάμβαναν έναντι αντιτίμου από τα μέλη της σπείρας παράνομο λογισμικό και εξοπλισμό για τη θέαση συνδρομητικών καναλιών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ