Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
EUROLEAGUE
Δοκιμασία χαρακτήρα για τον ΠΑΟ

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες που τον έριξαν στην 8η θέση της Euroleague, ο Παναθηναϊκός ψάχνει απόψε την επιστροφή στις νίκες φιλοξενώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για τη 13η αγωνιστική (21.15 - Novasports Prime). Στη δεύτερη αγωνιστική τους υποχρέωση για τη διοργάνωση μέσα στη βδομάδα, οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές την προηγούμενη αγωνιστική, προκειμένου να επαναφέρουν σε θετικό πρόσημο τον απολογισμό τους (έπεσαν στο 6-6) και να πλησιάσουν ξανά τις πρώτες θέσεις. Για τον σκοπό αυτό καλούνται να ξεπεράσουν σήμερα το μεγάλο εμπόδιο της πρωτοπόρου και ιδιαίτερα φορμαρισμένης Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει 11 νίκες και μόλις 1 ήττα στη διοργάνωση μέχρι τώρα, ενώ προέρχεται και από σπουδαίο «διπλό» στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού.

Στις δηλώσεις του πριν το ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, χαρακτήρισε τη Ρεάλ εξαιρετικό σύνολο και την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Οπως είπε ο Τούρκος κόουτς, οι παίκτες του θα πρέπει να επιδείξουν «σκληράδα» απέναντι στους αντιπάλους τους αλλά και αυτοσυγκέντρωση, περιορίζοντας τα λάθη.

  • Σε άλλα ματς της βραδιάς για τη 13η αγωνιστική, η Αλμπα υποδέχεται στο Βερολίνο την Εφές (21.00 - Novasports 5) και η Παρτιζάν στο Βελιγράδι την Αρμάνι Μιλάνο (21.30 - Novasports Start).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ