Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Στο Στέκι Πολιτισμού «Μάνος Λοΐζος»

Αλλες εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ «Μάνος Λοΐζος», στο πλαίσιο της έκθεσης βιβλίου αλλά και των σεμιναρίων και διαλέξεων που πραγματοποιούνται φέτος για τα εργαστήριά του, είναι οι εξής:

  • Την Τρίτη 19 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση με θέμα «Οταν ο "χορός της ζωής" γίνεται ιστορία για μικρά και ...μεγάλα παιδιά!», με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση των συγγραφέων νεανικής λογοτεχνίας Ζωρζ Σαρή και Αλκης Ζέη. Θα μιλήσουν οι συγγραφείς παιδικών βιβλίων Ζωή Βαλάση και Μαρία Παπαγιάννη. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Ελενα Μποτζιολή, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Την Κυριακή 17 Δεκέμβρη από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 9 μ.μ. γίνεται στο Θεατρικό Εργαστήριο σεμινάριο με θέμα «Ερμηνευτική προσέγγιση της κωμωδίας» από την Ελένη Γερασιμίδου, ηθοποιό και δασκάλα Υποκριτικής.

Παράλληλα, το Στέκι «Μάνος Λοΐζος» θα φιλοξενήσει στον χώρο του έκθεση αφίσας για την Παλαιστίνη, σε επιμέλεια της Επιτροπής Πολιτισμού του ΚΣ της ΚΝΕ. Η έκθεση θα λειτουργήσει από 18 Δεκέμβρη έως 18 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ