Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αναζητούνται κι άλλοι εμπλεκόμενοι

Στην υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού από ναυτική φωτοβολίδα, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη κι άλλων εμπλεκόμενων πέρα από τον 18χρονο που έχει συλληφθεί για επίθεση έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» της Νίκαιας την περασμένη Πέμπτη. Γίνονται δε προσαγωγές ατόμων γνωστών στις αρχές, από επεισόδια όπου έχουν συμμετάσχει κατά καιρούς, και αναζητούνται πληροφορίες από αυτά τα άτομα.

Οι αρχές εστιάζουν σε πρόσωπο που φέρεται να είχε οργανωτικό ρόλο στην επίθεση κατά των αστυνομικών, προμηθεύοντας τα «πολεμοφόδια» που χρησιμοποιήθηκαν στα επεισόδια. Ο 18χρονος σύμφωνα με τον συνήγορό του ξέρει το άτομο που του προμήθευσε τη φωτοβολίδα, αλλά «φοβάται να τον κατονομάσει».

Σε ακρωτηριασμό προχώρησαν οι γιατροί

Την ίδια ώρα ο άτυχος αστυνομικός συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Νίκαιας, ενώ χθες οι γιατροί προχώρησαν στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού, όπου είχε δεχτεί τη φωτοβολίδα, «λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού, και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς», όπως αναφέρει το ανακοινωθέν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ