Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ
Πρωτοβουλίες αλληλεγγύης μπροστά στις γιορτές

Πρωτοβουλία για να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης αναλαμβάνουν φορείς, σωματεία και συνταξιούχοι του Βόλου, ώστε κανείς να μη μείνει μόνος ειδικά στις γιορτές.

Την πρωτοβουλία πήραν οι εξής φορείς: Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών ν. Μαγνησίας, Συνδικάτο Μετάλλου ν. Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας», Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Μαγνησίας, Σωματείο Καθαριστριών - Καθαριστών ν. Μαγνησίας, Συνδικάτο ΟΤΑ Μαγνησίας και Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Τις επόμενες μέρες εκπρόσωποι των σωματείων θα βρίσκονται έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων αύριο Πέμπτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Μεταξουργείο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

Στην Πάτρα

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά την Παρασκευή 22 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ., με δραστηριότητες για κάθε ηλικία και παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Θησαυρός του Παππού».

Στα Γιάννενα

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και τα σωματεία του πραγματοποιούν χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή το Σάββατο 23 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ. στην έδρα του. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσουν εργαστήρια κατασκευών και ζαχαροπλαστικής, ενώ θα γίνουν face painting, προβολή ταινίας και ομαδικά παιχνίδια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ