Παρασκευή 22 Δεκέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ
Στο ίδιο έργο θεατές με μια νεροποντή!

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρήθηκε από νωρίς χτες το πρωί επί της λεωφόρου Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο, καθώς η δυνατή βροχή που έπεσε κατά τη διάρκεια της νύχτας μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες, πλημμύρισε για άλλη μια φορά τους δρόμους που πάντα πλημμυρίζουν στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, η στάθμη του νερού είχε φτάσει χαμηλά στις πόρτες των οχημάτων, με αποτέλεσμα η δεξιά λωρίδα της λεωφόρου, στο ύψος της οδού Αγ. Αλεξάνδρου, στο ρεύμα προς Πειραιά να κλείσει για κάποιες ώρες το πρωί σε ώρα αιχμής. Πρόκειται για σημείο που πλημμυρίζει συχνά και επιπρόσθετα χτες υπήρχε και βλάβη σε αγωγό της ΕΥΔΑΠ. Ετσι το μποτιλιάρισμα αυτοκινήτων κράτησε για ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσον αφορά τα αντιπλημμυρικά έργα στον δήμο Π. Φαλήρου, εμφανίζονται στην Περιφέρεια Αττικής εικονικά με μηδενικά κονδύλια 5 έργα.

Παράλληλα, σημαντικά προβλήματα παρατηρούνταν στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς Πειραιά, καθώς λόγω πυρκαγιάς που ξέσπασε σε αυτοκίνητο, έκλεισαν προσωρινά δύο λωρίδες κυκλοφορίας στο ύψος του Κόκκινου Μύλου. Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση και στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού από το ύψος του Ρέντη έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ