Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Εκπρόσωπος των εργατών της Βενεζουέλας στην Αθήνα

Προσκαλεσμένος του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά

Ενημέρωση από πρώτο χέρι για τις σημαντικές εξελίξεις στη Βενεζουέλα θα έχουν οι Ελληνες απεργοί την Πρωτομαγιά. Χτες ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Ενωσης των Εργαζομένων της Βενεζουέλας Pedro Eusse, απαντώντας σε σχετική πρόσκληση που απηύθυναν το ΠΑΜΕ και η Ομοσπονδία Οικοδόμων, με επιστολή του που έφτασε στα γραφεία της Ομοσπονδίας σημειώνει:

«Στέλνουμε σε εσάς αλλά και στους συναδέλφους στο ΠΑΜΕ ένα θερμό ταξικό και επαναστατικό χαιρετισμό.

Κατ' αρχήν, στο όνομα της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Κεντρικής Ομοσπονδίας Εργαζομένων της Βενεζουέλας και όλων των εργαζομένων της χώρας μας, σας ευχαριστούμε για την ανησυχία και για την εκδήλωση της αλληλεγγύης σας στα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη χώρα μας, που έβαλαν σε μεγάλο κίνδυνο τη δημοκρατική και επαναστατική πορεία της χώρας, κίνδυνο που η πλειοψηφία του λαού μας απέτρεψε.

Πρέπει να σας πούμε ότι ακόμα υπάρχουν κίνδυνοι ενάντια στην μπολιβαριανή επανάστασή μας.

Λάβαμε με ευχαρίστηση την πρόσκληση να επισκεφτούμε την Ελλάδα μ' έναν εκπρόσωπό μας για το γιορτασμό της 1η του Μάη. Σας ενημερώνουμε την απόφασή μας ότι δεχόμαστε την πρόσκληση. Γι' αυτό θα σας ενημερώσουμε σε λίγες μέρες για το όνομα και τα στοιχεία του αντιπροσώπου που διαλέξαμε για να ολοκληρώσει αυτήν τη σημαντική αποστολή».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ