Τρίτη 23 Απρίλη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Προετοιμάζονται για την Πρωτομαγιά

Μια σειρά πρωτοβουλίες για την καλύτερη οργάνωση της απεργίας της Πρωτομαγιάς παίρνονται από πρωτοβάθμια σωματεία και Συντονιστικά.

Το πλαίσιο και οι πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν για τον ενιαίο, ταξικό γιορτασμό της Πρωτομαγιάς είναι το θέμα της σύσκεψης που διοργανώνει σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Σωματείων Πειραιά. Η σύσκεψη θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Σε σύσκεψη για τον ταξικό γιορτασμό της 1ης Μάη καλεί η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, σήμερα Τρίτη 23 Απρίλη, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Ευρεία σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών για την προετοιμασία του αγωνιστικού γιορτασμού της 1ης Μάη - για την επιτυχία της απεργίας και της απεργιακής συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, στις 10 το πρωί - συγκαλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Συνδικαλιστών και Σωματείων Μαγνησίας. Η σύσκεψη θα γίνει σήμερα Τρίτη 23 Απρίλη στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου. Σχετικές αποφάσεις πρόκειται να ληφθούν τις επόμενες μέρες και στους άλλους δυο νομούς της Θεσσαλίας.

Κάλεσμα προς όλα τα σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα των Χανίων, να πάρουν μέρος σε σύσκεψη, σήμερα Τρίτη, στις 9 το βράδυ, στα γραφεία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών, για την οργάνωση του ταξικού εορτασμού της Πρωτομαγιάς, με συγκέντρωση στην πλατεία της Αγοράς, απευθύνουν με πρωτοβουλία τους μια σειρά σωματεία και φορείς του νομού.

Απόφαση για 24ωρη απεργία την Πρωτομαγιά και συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση, που διοργανώνει το ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Συντάγματος, πήρε η διοίκηση του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ