Πέμπτη 18 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕUROLEAGUE
Τεστάρει χαρακτήρα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά ματς

Εχοντας περάσει την άσχημη εμπειρία του ταξιδιού του στην Ισπανία την προηγούμενη βδομάδα και των δύο ηττών από Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια, που τον έβγαλαν εκτός εξάδας, ο Ολυμπιακός ψάχνει τη νίκη απόψε με αντίπαλο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ για τη 22η αγωνιστική της Εuroleague (21.15 - Novasports Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι», που έχουν πέσει 7οι με απολογισμό 11-10, επιδιώκουν την επιστροφή στις επιτυχίες και το βαθμολογικό και ψυχολογικό ανέβασμά τους, ιδιαίτερα ενόψει του δύσκολου τεστ που ακολουθεί, με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό για την Basket League, αλλά και μπροστά στην ακόμα πιο δύσκολη συνέχεια στη Euroleague, που μπαίνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου.

Από την πλευρά της η Μακάμπι, στο 12-9 μέχρι στιγμής, θέλει το «διπλό» ώστε να ισχυροποιήσει τη θέση της στην πρώτη εξάδα, που οδηγεί απευθείας στα πλέι οφ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην κρισιμότητα του ματς για τον Ολυμπιακό, που όπως είπε πρέπει να τα δώσει όλα για τη νίκη και τους πολύτιμους βαθμούς. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε τη Μακάμπι ομάδα με ποιότητα, η οποία έχει όλα τα φόντα για να διεκδικήσει τους στόχους της. Ως στοιχείο - κλειδί για την έκβαση του αγώνα αναφέρθηκε στον έλεγχο των ριμπάουντ, ενώ σχετικά με τον τραυματία Φαλ έκανε λόγο για σημαντική απουσία, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία του ότι το κενό αυτό θα καλυφθεί από τους παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ