Κυριακή 13 Φλεβάρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 9ης Απρίλη, οι ΚΟ του ΚΚΕ εντείνουν τη δράση τους για να φτάσει πλατιά στον ελληνικό λαό η πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες οι παρακάτω εκδηλώσεις.

Η Κομματική Οργάνωση Επισιτισμού του ΚΚΕ διοργανώνει σύσκεψη ενόψει και των ερχόμενων εκλογών, αύριο Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) και καλεί τους εργαζόμενους στο χώρο να πάρουν μέρος σ' αυτήν. Θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος.

Την Τετάρτη, 16/2, η ΚΟΒ Αμαρουσίου του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση στα γραφεία της Εθνικής Αντίστασης, στις 6.30 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Σκιαδιώτη.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί τελικά η εκδήλωση της ΚΟΒ Αμφιάλης του ΚΚΕ, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλει λόγω της επίθεσης που δέχτηκαν τα γραφεία της. Η εκδήλωση θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία της επί της Τσαλδάρη, όπου θα γίνει συζήτηση για τις εκλογές, θα τιμηθεί η μνήμη δύο μελών της που χάθηκαν, των Β. Γιανναράκου και Μπ. Σπαθαρόπουλου, θα εγκαινιαστεί η βιβλιοθήκη της και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Την Παρασκευή, 18/2, πραγματοποιεί τη συνεστίασή της η ΚΟΒ ΕΣΔΚΝΑ του ΚΚΕ στις 21.30, στην ταβέρνα «Τα ρεμπέτικα» στη Νέα Χαλκηδόνα.

Στην Πελοπόννησο

Ενα πλούσιο πρόγραμμα δράσης υλοποιούν οι Κομματικές Οργανώσεις Πελοποννήσου του ΚΚΕ, που «οργώνουν» τις περιοχές ευθύνης τους, μεταφέροντας παντού τις πολιτικές θέσεις και την πολιτική πρόταση του Κόμματος. Στα πλαίσια αυτά τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μεταξύ άλλων οι παρακάτω εκδηλώσεις.

  • Σήμερα, Κυριακή στις 10 π.μ. στα Καλάβρυτα. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Κυριακή στις 6.30 μμ στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου στην Κάτω Αχαγιά. Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα Κυριακή στο Λουτράκι στις 6 μ.μ. θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Σήμερα θα πραγματοποιηθούν περιοδείες - ομιλίες σε Στέρνα - Αριστομένη, σε Λευκοχώρα - Αβραμού και σε Κρανίδι - Ερμιόνη.
  • Την Τετάρτη 16 Φλεβάρη, στην Κόρινθο. Σε συγκέντρωση εργατοϋπαλλήλων θα μιλήσει ο Γιάννης Σταυρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στη Θεσσαλονίκη
  • Σήμερα, Κυριακή, 13 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί οργανώνεται ανοιχτή σύσκεψη στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου Αγίου Παύλου, με ομιλητή τον Γιώργο Χουρμουζιάζη, καθηγητή του ΑΠΘ.
  • Αύριο, Δευτέρα, 14 Φλεβάρη, στις 10 το πρωί, κλιμάκιο της ΚΟΘ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Κυριακίδη, μέλος της ΝΕ, θα περιοδεύσει στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης.
  • Την Τρίτη, 15 Φλεβάρη, στις 8.30 το πρωί, κλιμάκιο της ΚΟΘ με επικεφαλής τον Θ. Κυριακίδη θα περιοδεύσει στις ΔΟΥ της πόλης.
Στα Γιάννενα
  • Σήμερα, Κυριακή, ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κ. Αλυσανδράκης θα περιοδεύσει στα χωριά Κληματιά, Καρίτσα και Ζίτσα.
  • Αύριο, Δευτέρα, στις 7 π.μ., ο βουλευτής του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας θα περιοδεύσει στους χώρους της ΔΕΗ στα Γιάννενα.
Στη Ροδόπη

Στο Νομό Ροδόπης βρίσκεται ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Στρατής Κόρακας από χτες Σάββατο. Στα πλαίσια της επίσκεψής του σήμερα Κυριακή στις 10 το πρωί θα συναντηθεί με συμβασιούχους στο Εργατικό Κέντρο και στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθεί με τους εργαζόμενους της γειτονιάς Κιρμαχαλέ της Κομοτηνής, ενώ στις 6 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στο ξενοδοχείο «Ανατόλια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ