Παρασκευή 26 Γενάρη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Εκδηλώσεις για νερό - αγαθό για τον λαό και όχι εμπόρευμα

Εκδηλώσεις με θέμα «Νερό - Ακριβό εμπόρευμα για τον λαό... κερδοφόρα επένδυση για το κεφάλαιο - Η πρόταση του ΚΚΕ» διοργανώνουν οι ΤΕ Ζακύνθου και Αχαΐας.

Συγκεκριμένα:

-- Η ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου (7.30 μ.μ.), στο Πνευματικό Κέντρο. Θα μιλήσει ο Διονύσης Κλάδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας και αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Πάτρας. Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις από τους: Γιώργο Κωνσταντίνου, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου του νησιού, και Θωμά Χόνδρο, Αφυπηρετήσα Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Μηχανολόγο Μηχανικό, Ομότιμο Μέλος ΤΕΕ.

-- Η ΤΕ Αχαΐας, την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αγοράς Αργύρη στην Πάτρα, με ομιλία του Διονύση Κλάδη και παρεμβάσεις των Κώστα Μπαϊλού, προέδρου του Σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Πάτρας, Ανδρέα Παπανικήτα, προέδρου της ΔΕΥΑΠ, και Θωμά Χόνδρου.

-- Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού - Η θέση του ΚΚΕ για νερό ως κοινωνικό αγαθό» διοργανώνει τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαλιάδας της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ